writing-img

imena staršev in otrok

clock-img

14.02.2005, 11:58

clock-img

Teya

pencil-img

1051

saj se mi prav nič ne mudi in niti ni še čas, da bi razmišljala o tem:ups:, ampak kaj ko je tako luštno...;)
ko premlevam vsa ta imena, si ne morem pomagati, da se mi nekatera resnično ne bi zdela cool zraven mojega imena...pa čeprav so mi full lepa....mislim, da zraven mojega imena (teja) resnično ne paše kako hudo resno in dolgo ime, pa zraven fantovega tudi ne...sej konec koncu, vem, da to sploh ni bistveno, da otrok ne bo vedno moj mali dojenček;)...pa me vseeno zanima, ali ste ve upoštevale tudi svoja imena in imena partnerjev pri izbiri imena za otročka?

mogoče mi je to ostalo od božiča, ko smo dobili voščilo od družine, ki jo sama ne poznam in nisem niti v drugo še uganila kdo je otrok, kdo je starš;)

ne govorijo mi zamanj, da sem velik komplikator:ups::)-

clock-img

14.02.2005, 12:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja tudi jaz sem vedla,da bo k mojemu imenu in priimku pasalo nekaj kratkega....in ker sem imela rok v maju mi je takoj kapnilo,zakaj ne bi bilo pri nas teja+maj :)

No pol je bla dilema ker mi je blo zlo vsec tud teja+taj...

No zdej mamo enga fejst dedca..kako mu je pa loh uganes :)-

clock-img

14.02.2005, 12:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

ups..kako mu je ime...:)-

clock-img

14.02.2005, 12:03

clock-img

malika

pencil-img

3199

Komplikator? :)-

na imena mi ne gledamo, bolj kako bo šlo otrokovo ime k priimku, ki je malo nevsakdanji.No ampak kljub temu otroku ne bi mogla dat neko "odraslo" ali ful "otročje" ime. Kdo je zdaj komplikator?:)-

clock-img

14.02.2005, 12:08

clock-img

Anonimen

Hotela sva kratko in enostavno ime, tako da smo
Alja, Miha in Lea

clock-img

14.02.2005, 12:20

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Jaz mislim ,da ti nisi komplikator , sem jaz večji , ker gledam tudi na to , da ga ne bojo pol ko bo v šoli zezali zaradi imena .
In tako razglasim familiji dva imena ,enega za fantka in enega za punčko (MINJA IN ELIJA )
Ker imam kar 5 nečakinj/ov ,mi najmlajši:hudicek:, uniči vse , pravi:; Sej to se ja vse na svinjo rima!
:((:((:((

clock-img

14.02.2005, 13:24

clock-img

saba

pencil-img

1221

meceno, meni so tudi tvoja imena full čudna:ups::ups::ups:

midva z možem pa sva že parkrat menjala in to vedno ko pridem iz pregleda, mi imena niso več všeč.

zaenkrat: Teo in Žana

ampak v petek imam pregled tako da bom sigurno spet vse menjala:ups::ups::ups::ups::)-:)-:)-

clock-img

14.02.2005, 13:25

clock-img

saba

pencil-img

1221

ma :ups::ups::ups::ups: iz kje je Žana padla ne vem, sem mislila na Živo

Teo in Živa

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

14.02.2005, 14:36

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Mi smo pa Sara,Andrew,Jakob in Samuel...mi pa izbiramo biblijska imena,čeprav nismo pobožni:)-:)-

clock-img

14.02.2005, 14:38

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

meni so pa všeč bolj "klasična" imena, ne taka kratka. to so zame bolj vzdevki. smo že enkrat diskutirale o tem.
sem pa pri izbiriimena tudi pazila na to, da je primerno za vse situacije, pa da paše k priimku. 9nebesa

clock-img

14.02.2005, 15:01

clock-img

bikica30

pencil-img

98

mogoče je spregovorila podzavest?!?
žana? :)-

clock-img

14.02.2005, 15:27

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Se pridružujem Kiri. Mi bomo tudi bolj pri klasiki, ker nama ta tričrkovna zmeda modernih imen ni všeč.
Pa k priimku mora lepo pasat... Kako gre pa k mojemu ali očkovemu imenu, se pa ne obremenjujeva. Morda bi edino gledala, da paše k imenu drugega otroka, če bi ga imela.

clock-img

14.02.2005, 18:36

clock-img

Anonimen

No, jaz sem tudi Teja;), sestri sta Anja in Maja. Mami je Ana;) Oči ma pa čist **** ime:)
lp,:fis:

clock-img

14.02.2005, 18:37

clock-img

Anonimen

Aja, Anja ne vem, kako je dobila ime, Maja ga je dobila po čebelici Maji - Anja izbrala, jaz pa naj bi najprej bila Maša, pa mi ni pasalo...pa so iskali mal po koldearju, našli Dorotejo in tako sem Teja:)

clock-img

14.02.2005, 20:26

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz sem absolutnoa za kratka imena. Imamo vse drugo dolgo: priimek, naslov,....

Upam, da najdemo kako lepo tričrkovno ime.

clock-img

14.02.2005, 22:00

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

sem glih čula eno hecno ime na TV: Alexine. hecno a ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem