writing-img

intuicija

clock-img

04.04.2008, 15:29

clock-img

gojska

pencil-img

1128

a sledite in upoštevate svojo ?
Danes sem se zbudila z neko zoprno slutnjo povezano s točno določeno osebo. Sem se jo znebila šele opoldne. Najraje bi zamahnila z roko, saj ni nič, po drugi strani pa sem spet v dvomih. Dokazat pa takoj tako ne moreš. Šele čas pokaže, edino pazim lahko.

clock-img

04.04.2008, 15:37

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Ja zelo dobro poznam ta občutek, včasih ji sledim včasih pa ne, kaj vem odvisno od situacije.

clock-img

04.04.2008, 15:39

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Če bi striktno sledila svoji intuiciji bi šla dosti boljše skozi v življenju... tako pa, ko mi podzavest dopoveduje kaj neprijetnega je "ne poslušam" ker kao nočem verjet, ko pa imam ful dober občutek za nekaj se mu ne upam verjet, da ne bom razočaranauser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

clock-img

04.04.2008, 16:01

clock-img

Anonimen

Ja in ne. Imam baje zelo dober občutek za precenit ljudi, po drugi strani pa si zaradi slabega občutka premalo upam in ne ukrepam takrat, ko bi mogla.

Za enega moževega bivšega kolega sem ob prvem stiku rekla, da je lisička (potuhnjen), pa mi mož ni verjel in na koncu se je izkazalo, da je res. Velika lisička user posted image .

clock-img

04.04.2008, 16:02

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Če bi striktno sledila svoji intuiciji bi šla dosti boljše skozi v življenju... tako pa, ko mi podzavest dopoveduje kaj neprijetnega je "ne poslušam" ker kao nočem verjet, ko pa imam ful dober občutek za nekaj se mu ne upam verjet, da ne bom razočaranauser posted image user posted image user posted image

Premalokrat upoštevamo intuicijo, preveč smo se oddaljili od teh reči. Jaz mislim isto, da či bi večkrat poslušala teto intuicijo, bi veliko boljše zvozila življenje.

clock-img

04.04.2008, 16:29

clock-img

mika

pencil-img

6485

Danes sem se zbudila z neko zoprno slutnjo povezano s točno določeno osebo. Sem se jo znebila šele opoldne. Najraje bi zamahnila z roko, saj ni nič, po drugi strani pa sem spet v dvomih.

če imaš možnost naredi nekaj (ne vem za kaj gre)

jaz imam močno intuicijo, me pa zafrkava ego ,tako da ju velikokrat  velikokrat ne ločim....predvsem  strah da bi se komu kaj zgodilo.

zadnja slaba izkušnja, ko me je ego premagal in sem ravnotako rekla eh, sej ne bo nič, je bila pred dvema mesecema, ko je oče doživel epi napad. zaradi visoke vročine. cel dan sem videla, da mu pomagam in da moram telefon nest v spalnico( za ponoči). a misliš, da sem ga? ne, ker me je pretental ego.
no, zaradi extra profesionalne zdravnice, sem dobila priložnost mu pomagat, še isti dan, par ur po odpustu iz bolnice.

včasih me je bilo zelo strah intuicijie, mi je pa ena osebauser posted image iz RR pomagala, da jo sprejmem.

kar se pa tiče ljudi je dovolj,  samo par besed, pa vem al lahko zaupam al ne. tistim res tahudim, pa že na obrazu pišeuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 4.4.2008 16:30:48 >

clock-img

04.04.2008, 16:31

clock-img

pijja

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

enako,resuser posted image user posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

04.04.2008, 16:48

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Upoštevam svojo intuicijo, ker mi ponavadi prav pride.

clock-img

04.04.2008, 17:00

clock-img

gojska

pencil-img

1128

v bistvu gre za nekoga, ki sigurno ni slab ampak imam občutek, da mi nekaj, kar je zame zelo pomebno, ne pove. Kot bi se bal komerkoli zameriti.Brezveze, ker če direkt vprašam bo zanikal. Men je pa bed, ker se mi zdi, da je ful hinavcev okoli mene. Eh, saj bo čas pokazal.

Drugače pa s to intuicijo pri meni bol tko tko. Če so slabe stvari jih odrivam, dobrim pa se smejim, kao ja ja sanja svinja kukuruz. Tako da nimam skor nič od nje, razen pri občutku za ljudi. Pa tud tisti so najbolj očitni.
Moj pravi, da sem naivna, da zame so vsi dobri pa pošteni, on je pa res ena črna ptica zloslutnica. Tako, da nikoli ni prav.

clock-img

04.04.2008, 18:56

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi jst sem imela cel dan en slab feeling. No,zdej sem se mal razkadila in pomirila.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

04.04.2008, 19:34

clock-img

Anonimen

Jaz tudi, pa se je izkazal za napačnega, hvala bogu. Imam pa sicer precej dobro intuicijo, sploh za ljudi, je pa tudi res, da je dostikrat ne upoštevam, ker bi si sicer zakomplicirala življenje do nezavesti. Jo potlačim in se delam, da nič ne vem user posted image

clock-img

04.04.2008, 20:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

a sledite in upoštevate svojo ?

Kadar mi kaj pove, ja....samo je niti ne slisim vedno, se mi zdi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem