cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izcedek

clock-img

14.02.2008, 14:10

clock-img

romy27

pencil-img

132

oi mamice in nosecnice....

sem v 22.tednu in me zanima ena stvar: ze nekaj casa se mi pojavlja bel kremni izcedek, ki pa ne srbi in pa tudi vonja nima..in ko grem npr. na sprehod oziroma ko se gibljem ga je se 3x vec..
res ne vem, ce je za to potrebno do ginekokolga oziroma jemat canesten ali karkoli ker ne vem ce je to kako vnetje..

kaj je imela katera od vas podobno situacijo?

hwala user posted image

clock-img

14.02.2008, 14:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Danes je že ena podobna tema odprta.

Tak izcedek je normalen, dokler ne srbi ali peče. Tudi jaz ga imam zelo veliko, kar vsuje se iz mene.

clock-img

14.02.2008, 14:33

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ne to ni nič narobe, se dogaja nosečnicam, če pa te skrbi pa vseeno na naslednjem pregledu to omeni svojmu g.!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

14.02.2008, 14:58

clock-img

romy27

pencil-img

132

ja, sm vidla clanek...ampak pise, da je izcedek srbec in pece....jst pa nimamo nic od tega

pa pa

clock-img

14.02.2008, 16:16

clock-img

jazabel

pencil-img

92

Jaz mam isti problem in mi grejo tile enodnevni vložki že prav na živce user posted image , čisto nič ne pomaga, tud canesten le za nekaj dni - pol pa spet jovo na novo. Sej bomo kmal meli user posted image in bo pol boljše.

clock-img

14.02.2008, 19:42

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

samo a ni fora v tem da je canesten proti glivicam? povečan izcedek v nosečnosti pa je posledica porušenega ravnovesja v nožnici (v kolikor ni grudast, skutast, zelen ter ne peče ali smrdi) in ne glivic. Meni pomaga teče ven kar je zoprno ampak jaz si dam čenekajdnevna kura s vaginaletami mlečne kisline (sicer se zelo hitro stopijo in ti z noč kar navadni vložek-ne dnevnega- not pa je boljše).

Ja pa meni so vsi svetovali nič ampak NIČ umivanja z raznimi geli (tudi če so posebej za intimno nego). Obvezno samo voda!

clock-img

14.02.2008, 19:43

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Ups! Malo sem pobrkljala tekst ampak mislim da se še vedno da razumet, se opravičujem...user posted image

clock-img

14.02.2008, 19:55

clock-img

jazabel

pencil-img

92

kje pa dobiš te mlečne vaginaleteuser posted image

clock-img

15.02.2008, 09:50

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

V vsaki lekarni, jaz pač samo rečem za vaginaltete z mlečno kislino. Simpl k pasulj... (deluje na isto foro k tampon v jogurtu).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem