writing-img

izcedek

clock-img

11.04.2008, 14:58

clock-img

Anonimen

....v 5 tednu nosečnosti in me zanima če je brezbarven izcedek normalen,oz kot nekakšna sluz???malo me skrbi.pa prav nič me ne zbada spodaj,le občasno???

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.4.2008 21:16:19 >

clock-img

11.04.2008, 14:59

clock-img

Anonimen

A si slišala za beli tokuser posted image

clock-img

11.04.2008, 15:06

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

A si slišala za beli tok

mislim.. kok se enim da user posted image  punco pač zanima..

Brezbarven izcedek je v nosečnosti dokaj pogost.. doker ni obarvan (roza, rdeče, rumeno, zeleno) in ne smrdi je normalen. Tud sama imam nekaj tega izcedka bele barve. Tako da kr brez skrbi. Sicer pa se je o tem že veliko pisalo na forumu, tako da če malo pobrskaš boš našla veliko odgovorov na tvoje vprašanje.

Veselo pričakovanje..

clock-img

11.04.2008, 15:12

clock-img

Anonimen

Tudi rumen je lahko beli tok

clock-img

11.04.2008, 15:13

clock-img

Anonimen

tejchy kaj kako se mi da,sem vprašala ,če je slišala a se ne sme.pejt na kavico ,da boš boljše volje in da ne boš vsak post smatrala kot negativen in sovražno nastrojenuser posted image

clock-img

11.04.2008, 15:22

clock-img

karmar

pencil-img

561

Ne skrbi, to je normalno če ni čudne barve in vonja. Čez nekaj tednov se ti bo zmanjšal, proti koncu pa zopet povečal. Spada zraven.....user posted image

clock-img

11.04.2008, 15:28

clock-img

simona pirc

pencil-img

47

Jaz sem imela ravno tako beli tok na začetku nosečnosti. Prebrala sem, da je v tem času žensko telo bolj občutljivo za zunanje vplive. Jaz sem gaa  verjetno dobila na bazenu, ker ga prej nisem nikoli imela. Kakorkoli že, mi je ginekologinja predpisala tri tablete in kremo. Čez dva tedna je blo pa dober. Sicer beli tok ni škodljiv za user posted image , vendar moraš to urediti do poroda. Če pravilno razumem je beli tok glivično obolenje. Napisala sem...če pravilno razumem...ker imam dovolj napadov iz strani pametnih....V glavnem je zato potrebno beli tok pozdraviti, ker gredo glivice med porodom lahko na user posted image  in bo le ta že takoj imel glivice npr. na glavi. Ker se tablete oziroma kapsule uporabijo tako, da jih vstaviš v nožnico, je najbolje, da to čimprej urediš.
Tako sem jaz naredila in se mi ni ponovilo od 12. tedna. Ene parkrat se mi je zdelo (me je srbelo), da se je ponovilo pa sem uporabila tea tree kapljice od justa pa je bilo dobro.
To je samo mnenje.

clock-img

11.04.2008, 15:31

clock-img

simona pirc

pencil-img

47

Aja pa tvoje vprašanje ni bilo neumno in tudi ni samoumevno, da moraš vedet, da gre za beli tok. Vsi ga pač do nosečnosti nismo imeli in bi lahko mislili, da gre za siptom, ki bo pripeljal do ss.

clock-img

11.04.2008, 15:40

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

a glede skoraj nič zbadanja pa tud ni nč narobe???aja pa beli tok je ponavadi bolj gost in bel,jast mam pa prozornega,kot sluz???

clock-img

11.04.2008, 15:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.04.2008, 15:51

clock-img

stellam

pencil-img

114

jaz sem tudi imela tak izcedek na začetku nosečnosti. sam se ne spomnem kako dolgo.

clock-img

11.04.2008, 15:57

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Glede zbadanja ti lahko povem, da sem v 15. tednu, pa me je do zdaj samo enkrat zbadalo v trebuhu,  pa še takrat se je izkazalo, da je prebava. user posted image Tako da to ni nič narobe. Beli tok imam pa še vedno močan, mam namen in naslednji teden do ginekologinje za to, ker me je tudi začelo malo pečt spodaj. Je pa včasih tudi čisto prozoren, včasih pa čisto bel. Tako da po moje to ni nek velik problem. user posted image Pa lepo nosečnost ti želim.

clock-img

11.04.2008, 20:06

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

prozoren, bel,rumen izcedek-vse normalno dokler ni srbenja, skelenja...
glivična infekcija-srbečica(ali pa tudi ne), bel SIRAST izcedek.
bakterijska inf.-izcedek smrdi!
tako da se nimaš kaj sekirat, dokler je samo prozoren-spada zraven user posted image !

clock-img

12.04.2008, 23:42

clock-img

NancyF

pencil-img

95

beli tok imaš lahko skozi celo nosečnost, kasneje pa je zelo povečan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem