cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izkušnje...

clock-img

12.12.2004, 18:31

clock-img

malecka

pencil-img

1665

zanima me ali je katera od vas že kupovala prek spletne trgovine sonček?koliko časa je trajalo,da je pošiljka prispela?jaz že dolgo čakam!!:zmeden2::zmeden2:

clock-img

12.12.2004, 18:53

clock-img

dix

pencil-img

897

Stopi na njihov forum in tam vprašaj kaj je s tvojim naročilom. imajo rubriko o spletni trgovini.

http://www.soncek.si/forum

clock-img

12.12.2004, 20:32

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sem naročila Romer avtosedež in tudi dolgo čakala. Mislim, da najmanj 3 tedne. Pridno sem jih vsak teden gnjavila in potem le dobila.
Baje imajo zaradi ugodnih cen velik naval in potem dobavitelji malo zaštrajkajo. Res je da čakaš, ampak dobiš. Pošlji jim kak mail, ali pa pokliči na tisti mobi-ne vem št(pomoč naročnikom, na njihovi strani je) in se kar direktno pogovoriš s vodjo te spletne trgovine.

clock-img

12.12.2004, 20:35

clock-img

Jetka

pencil-img

20

Mi imamo zelo dobre izkušnje. Naročili smo v četrtek zvečer, pošiljka pa je po pošti prispela naslednji torek, torej manj kot teden dni. In še vikend je bil vmes.

clock-img

12.12.2004, 20:52

clock-img

lidia

pencil-img

501

Jaz imam tudi zelo dobro izkušnjo, posteljica je prispela kot obljubljeno v ca. sedmih dneh!

clock-img

13.12.2004, 00:40

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Naročila sem posteljico...trajalo je en teden...potem pa sem jo reklamirala in naročila drugo- takrat pa je trajalo 14 dni:zmeden2:
Sicer pa je g. Kolman iz Sončka zelo prijazen človek:)

LP

clock-img

13.12.2004, 01:19

clock-img

atis

pencil-img

29

naročila nahrbtnik, dobila že naslednji dan:bravo::bravo::bravo:

clock-img

13.12.2004, 22:04

clock-img

malecka

pencil-img

1665

no danes je pozvonil poštar in paket je bil tle,hvala za odgovore :) in res imajo zelo ugodne cene :sloncek::sloncek: bomo še naračali,pa še v trgovino ne rabiš superca
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem