writing-img

izkušnje z Varuško Navihanček od BC

clock-img

07.11.2006, 11:35

clock-img

Anonimen

Zanima me če ima katera to el. varuško? Jaz sem jo včeraj naročila preko spleta. Sem vzela pač najcenejšo, ker jo bom uporabljala samo v stanovanju.

Ampak me vseeno zanima, tiste, ki ste jo nabavile kako ste z njo zadovoljne?

Še link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=128978

clock-img

07.11.2006, 12:12

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jaz osebno sem z njo bila zelo nezadovoljna, ker mi je non stop piskala,s em pa doma v bližini Krvavca in so od tam motnje. Ker sem mislila, da je pač pokvarjena sem jo enkrat za foro nesla v službo in tam sem jo imela 8 ur prižgano, pa mi ni niti enkrat zapisala. Drugače pa jo jaz prodajam, če te slučajno zanima.

LP

clock-img

07.11.2006, 12:30

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Jaz imam giordanni varusko in je zelo v redu. Jo uporabljam vsak dan, kadar Eva spi v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni in je ful uporabna, ker mi ni treba hodit gledat, a se je ze zbudila in se dere, al se ne. Je tud fina, ker se sama vklopi, ko se zacne eva oglasat, tako da ne brni stalno.

clock-img

07.11.2006, 13:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Že več kot dve leti vsak dan dela kot urca.

clock-img

07.11.2006, 15:19

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Mi jo imamo tudi, pa je res fajn.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

09.11.2006, 08:57

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Tudi mi jo imamo in dnevno uporabljamo. Edino, kar nas je zmotilo je to, da baterije držijo malo časa. Najpšrej smo jih filali že dnevno, potem pa smo ga kar direktno na elektriko priklopili. Zdaj je ok. Kadar pa kam gremo in vem da bo Anej spal in mamo zraven Navihančka, pač damo not baterije. TAk da je ok - mi smo zadovoljni. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem