writing-img

izkušnje z zeliščarji

clock-img

27.11.2006, 18:35

clock-img

daisy23

pencil-img

81

Pozdravljene punce,
zanimajo me vaše izkušnje z pitjem zeliščnih čajev in sirupov kot pomoč pri zanositvi. Konkretno ali je katera obiskala gospo Agato Sedej z Drenovega griča pri Vrhniki?
Oba sva začela s pitjem čajev in sirupa, ki jih sama pripravlja, rezultat bo viden...?!user posted image
Prosim za vaše izkušnje v zvezi s tem.
Hvala in srečno vsem skupaj!!

clock-img

27.11.2006, 19:05

clock-img

Alessia

pencil-img

31

Jaz sicer nimam konkretnih izkušenj s čaji za zanositev imam jih pa s sto drugimi. Imam enga krasenga zeliščarja in verjamem, da za vsako bolezen ena rozca raste in men osebno so vedno nucal, prav tako vsem v moji družini. Jaz bi vama svetovala, da te čaje pijeta res tako kot vama je naročila in pa predvsem verjet morata v njih pa bo. Pa veliko sreče vama želim.

clock-img

27.11.2006, 19:07

clock-img

Anonimen

Kako pa pridem do te gospe,ali se moram naročiti?

clock-img

27.11.2006, 19:49

clock-img

daisy23

pencil-img

81

moraš poklicati 017552765,se naročiš in s seboj prineseš jutranji urin....nato ti svetuje....
ne vem kaj naj si mislim.
pozanimaj se

clock-img

27.11.2006, 19:55

clock-img

Anonimen

Poznam par, ki je imel z njo dobre izkušnje.

Dojenčka sta dobila že prvi mesec pitja čaja.

Upam, da uspe tudi vama user posted image .

clock-img

27.11.2006, 23:04

clock-img

sjug

pencil-img

334

Nimam pojma o tej gospe. Je pa rman prvak med zelišči za krepitev in ohranjanje zdravja rodil. Za vsako žensko, kadarkoli, pa če želi zanosit ali pa je že v meni. 

Never Ever Give Up!

clock-img

27.11.2006, 23:07

clock-img

Anonimen

Ali si z rmanom delaš kopeli ali piješ čaj? Lahko malo več poveš?

clock-img

28.11.2006, 00:33

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Midva sva pila zeliščni čaj (smrdečko), kupljeno na ljubljanski tržnici in zanosila sem v prvo user posted image user posted image

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

28.11.2006, 07:07

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem pila to smrdljičko 3 mesece. Zdaj je ne pijem že od julija. Rezultat pa so edino bolj obilne user posted image .user posted image
LP

lana38

clock-img

28.11.2006, 14:38

clock-img

fragola99

pencil-img

99

Daisy, mene pa zanima zakaj moraš zeliščarici prinesti s seboj jutranji urin?? Mislim, kaj pa ona potem naredi z njim? Ali ti zelišča predpiše oz. zmeša na podlagi urina? To mi pa sploh ni jasno, ali ima kak zeliščarski laboratorij? user posted image

clock-img

28.11.2006, 17:21

clock-img

delfinčica

pencil-img

183

Jaz sem tudi v prvp zanosila s čajem iz smrdljičke (kupljeno na Lj. tržnici). Prej pa dolge mesece nič.

clock-img

28.11.2006, 17:29

clock-img

Anonimen

user posted image  Baje izkušene zeliščarke po vonju urina vedo,ali je vnetje,ker takrat ima urin drugačen vonj.user posted image

clock-img

28.11.2006, 18:24

clock-img

daisy23

pencil-img

81

ti ji prineseš jutranji urin in ona ga opazuje, nato ti ona pove tvoje težave in opiše tvoj značaj...potem ti predlaga pitje čajev za razne probleme, ki te ovirajo pri zanositvi.Lahko gresta oba s partnerjem.Meni je rekla, da imam slabo cirkulacijo, da nimam PCO, da imam stimulirane hormone (klomifen), vem, lahko je vse skupaj en biznis, a nimate kaj izgubiti, ker ni tako drago. Za vse skupaj ,za oba, sva plačala 14.000.Če bo katera šla k njej naj piše na forum kako je bilo.Ne vem, to je samo najina izkušnja,ki ne vem kako se bo končala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem