writing-img

izpit iz varstva pri delu

clock-img

03.12.2008, 13:53

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Hoj, prosim za pomoč, odprla sem sp in zdaj me kličejo, da moram uredit izpit iz varstva pri delu in še oceno tveganja pri delu. Tile ki so me klicali mi prvo ponujajo za cca 30 evrov, drugo pa za 70, jaz pa zdaj ne vem, a je to nujen strošek? Vem da je treba met, ampak a se da kje dobit ceneje? HVALA!!
Aja, nimam nobenega zaposlenega, to rabim zase.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

03.12.2008, 15:39

clock-img

Lu

pencil-img

3181

ZmajTolovaj 30 € je najcenej. Sem tudi sama full preklicala, pa so bli tej edini taki. Pa še pole ti lahko pošljejo in sama rešiš pa pošlješ nazaj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

03.12.2008, 17:15

clock-img

copka

pencil-img

1117

to so super cene in to moras imeti, ce pride inspekcija, sicer sledi kazen. Sicer pa si to das v stroske. Na zacetku je itak nekaj stroskov zagona, ampak niso bajni zneski.

Srecno

clock-img

03.12.2008, 19:51

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

O, krasno, hvala za odgovore. Jaz se nisem nič pozanimala, ker sem čisto pozabila na to, no pa vidim, da bo OK. HVALA!
lp

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

03.12.2008, 20:10

clock-img

copka

pencil-img

1117

aja, se tole. Pogosto ti bodo ponujali ceno, ki je brez DDV-ja (to predvsem za tiste, ki so davcni zavezanci). Meni so za oceno tveganja rekli 80€ + 20% DDV, tako da je potem bilo 96€. Kaksni pa tega sploh ne recejo in imas potem manjse presenecenje. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni