writing-img

izplačilo otroškega dodatka

clock-img

14.06.2005, 19:36

clock-img

simonetta

pencil-img

67

Odločbo o višini izplačila sem dobila 3.6.2005.Vlogo sem oddala v 90 dneh od rojstva otroka,tko da se mi jih prizna od 1.1.2005.Zdaj pa me zanima,kdaj mi jih sploh nakažejo in ali jih nakažejo tudi za nazaj:zmeden:Sem mislila,da bojo danes tako,kot porodniško,pa ni nič:(

clock-img

14.06.2005, 19:37

clock-img

dix

pencil-img

897

Jutri boš vesela in ja, nakažejo za nazaj.

clock-img

16.06.2005, 16:12

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Malo neumno vprašanje ampak sem sedaj prav presenečena... Otroški dodatek dobiš tudi za nazaj - za celo leto 2005 (jaz imam PDP 18. julija, na porodniško pa grem 20.6.) ali sem vaju narobe razumela??

clock-img

16.06.2005, 18:53

clock-img

dix

pencil-img

897

Vlogo za otroški dodatek moraš vložiti v 90 dneh po rojstvu otroka, če v tem roku vložiš ti nakažejo za nazaj, to je za vse mesece od tistega dalje v katerem se je otrok rodil (v tvojem primeru verjetno od julija pa do pač kdaj boš vložila). Če pa zamudiš teh 90 dni pa dobiš samo za tekoči mesec, to je od otrokovega 3 meseca dalje in lashko pozabiš na 3 otroške dodatke.

clock-img

16.06.2005, 20:11

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Aha, se mi je zdelo, da za celo leto nazaj pa ne bo šlo. No tudi to je super!! :darilo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem