cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izplačilo socialne pomoči

clock-img

09.11.2007, 13:41

clock-img

pupika27

pencil-img

201

mene pa zanima nekaj!!!!!!!!05.10.2007 sem dala vlogo za socialno pomoč nekje 14 dni po vlogi sem dobila odločbo da so mi odobrili socialno pomoč in da mi začne veljat s 01.11.2007.zanima me katerega v mesecu so nakazila???????sem pa iz ptuja!!hvala za odgovore

clock-img

09.11.2007, 13:46

clock-img

Anonimen

Vedno 21. Edino če je 21.naprimer v nedeljo, potem pa kar 19. LP

clock-img

10.11.2007, 08:49

clock-img

Anonimen

Ja. V tvojem primeru boš prvo nakazilo dobila v sredo, 21. novembra. V skrajni sili je lahko zamik enega dneva, če ima banka kakšen čuden sistem knjiženja, ampak tega skorajda ni več. Večinoma je denar na TRR že dopoldan, če pa ga ni do 15.ure popoldan (sprejemi nakazil so do 13. ure, za knjiženje pa naj bi imeli čas 2 uri), potem je pa zagotovo naslednji dan po 9. uri zjutraj (imajo baje še 1 uro fore zjutraj, ko na šiht pridejo - najbrž zato, da kofe v miru popijejo user posted image ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem