cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izvenmaternična nosečnost

clock-img

02.12.2008, 21:25

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

pozdravljene,
sem frišna nosečka in seveda en kup skrbiuser posted image do zdaj sploh še nisem pomislila na izvenmaternično nosečnost vse do danes ko sem na internetu malo brskala po straneh.
ne vem kaj je prou in kaj ne tako, da če lahko katera pomaga bi bila veselauser posted image
sem v petem tednu in sem opazila, da imam in desno spodnjo stran trebuha pri jajčniku bolj poudarjeno kot levo,vsake toliko časa me kaj špika sicer pa drugih težav zaenkrat niti nimam. ginekologinjo mam pa prvič šele  v desetem tednu.
lep pozdrav

clock-img

02.12.2008, 21:33

clock-img

cupacups

pencil-img

255

draga vse je vredu...jajcnik je tak zarad tega ker nimas vec menstuacije....spika te pa zarad maternice ker se siri....vse je vredu...

clock-img

02.12.2008, 21:34

clock-img

cupacups

pencil-img

255

pa user posted image user posted image user posted image za narascaj
user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 21:36

clock-img

sassy0

pencil-img

217

Čestitke za user posted image , tako kot je že predhodnica napisala je vse ok in normalno za tvoje stanje. Pri IMN bi imela močne bolečine in skoraj obvezno je zraven tudi krvavitev. It to fino sveža kri, torej svetla.

LP

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

clock-img

03.12.2008, 05:57

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

punce,hvala!!!
se že boljš počutm.

clock-img

03.12.2008, 06:33

clock-img

spps

pencil-img

14046

čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image
včasih je fajn,da kakšne stvari ne prebereš,ker je bolj pametno zate in za pikico...

sama vem,da če preberem kaj takega sem pol čisto fučuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.12.2008, 09:07

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

se popolnoma strinjam. ustrašla sm se ker je desni jajčnik res veliko večji od levega,pol sm pa malo brskala pa mi je odprlo o tej temi.
upam,da bo kmal okuser posted image

clock-img

03.12.2008, 09:07

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Jaz sem tudi v petem tednu, sem pa TAKO NAPIHNJENA, da me bo razneslo....RAZNESLO...prava groza in se zato tako slabo počutim, saj imam obutek, da komaj diham, pa hlače me tišijo (ŽE SEDAJ!!!)..na veliki potrebo tudi hodim normalno (no po 2 dcl toplega donata)...in če bo šlo tako naprej bom v četrtem mesecu potrebovala hlače za nosečnice v devetem mesecu!!! uffffffff

Kako pa je kaj z vami nosečke??user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:11

clock-img

titi3

pencil-img

328

Pri izvenmaternični nosečnosti ni rečeno, da imaš krvavitve. Jaz je nisem imela. So mi pa zaradi zanositve z zdravili redno gledali Bhcg in že na 28. in potem 30. dan ugotovili, da imam ta hormon nizek in da se ne pravilno povečuje. To je poleg ultrazvoka, ki pa baje ne pokaže nič tako zgodaj edini način, da ti tako zgodaj ovržejo izvenmaternično nosečnost.

Je pa res, da sem imela ta postopek v tujini, kjer gledajo raven Bhcg in so mi jajčnik rešili tako, da sem dobila zdravila za splav in mi ni bilo potrebno rezati jajčnika. Pri nas bi 100% izkrvavela zaradi poka jajčnika.

Zvivanje po jajčnikih je pa običajno tudi pri normalni nosečnosti. Mene me je vse zbadalo in trgalo. Baje se vezi razhlajo in raztegujejo tako je meni razložil ginekolog.

"A man can be destroyed but not defeated."

clock-img

03.12.2008, 10:31

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

-nebo-...se pridruujem tvojemu poutju. trenutno sedim v slubi z odpetimi hlaami ker me teijouser posted image

clock-img

03.12.2008, 10:45

clock-img

nebo

pencil-img

1664

ej hypnotic - jaz tudi delam na raunalnik v slubi in KOMAJ DIHAM!!!! Jem sadje in aktivijo (zdravje ne!!), ampak mene bo razneslo in kaj je najhuje, da sem se sedaj e uzedila 2 kg in da bi se nekaj nairala ali kaj?
Gre se mi namre zato, ker sem se v prvi nosenosti zelo, zelo zredila in tako se ne bi rada ve, ampak poglej ga zlomka, 5 tedne 2 kg...pa kam to pelje??? ufffffff
Pa to pomeni nova garderoba pri 8 tednih ali kaj???user posted image

P.s.
verjetno sem v tem trenutku v spremeljivem razpoloenju ha ha ha

clock-img

03.12.2008, 10:58

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

lepo je spoznati osebo ki je v istem stanju in enakem delovnem okoljuuser posted image
sem mislila, da je to vse v glavi, da me tisci pa vidm da le ni:)
na vago pa se nisem stopila tako da si mi dala enkratno idejo,da preverim.
ker vidim da imas izkusnje jaz pa sem nova v tem...se pravi,da je vse to spikanje in rahle bolecine v jajcnikih normalno??
poleg bolecih prs nimam drugih nosecniskih znakov.

clock-img

03.12.2008, 11:05

clock-img

nebo

pencil-img

1664

ja ja vse to je normalno....samo pazi, da te kdo ne prepii z buciko...ha ha ha

clock-img

03.12.2008, 11:14

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

se je za batuser posted image
uivej

clock-img

03.12.2008, 14:27

clock-img

os*

pencil-img

176

se vama moram tudi jaz pridružit...
6 teden in že sedim v službi za računalnikom z
odpetim gumbom....
aja in naša vaga je po moje pokvarjena, ker kaže 2 kg več...user posted image
jaz se tudi sprašujem kaj še bo...

clock-img

03.12.2008, 18:34

clock-img

hypnotic

pencil-img

48

super..še ena user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem