cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izvirno darilo za krst

clock-img

10.03.2009, 17:26

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Lepo prosim za kakšno izvirno idejo za darilo ob krstu fantka.Se malo mudi....

clock-img

10.03.2009, 18:12

clock-img

silvy

pencil-img

174

Jaz ti lahko povem za eno tako manjše, bolj simbolično darilce, ki sem ga zadnjič kupila kolegici. Po netu sem naročila Moje prvo sveto pismo z odpiranjem okenc v knjigi. Zraven pa še en full lep okvir za vsak mesec otrokovega prvega leta.
Ni nevem kako izvirno, a je fanj zgledalo. To knjigico smo si še za našega škratka naročili, ker jaz nevem točno kako mu to vero razložit, ko me bo kaj vprašal, če me sploh bo.

clock-img

10.03.2009, 18:22

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Kje pa si to kupla?Sej sm neki že gledala v Zvonu, pa je ta najlepša knjigca razprodana.
Kako pa zgleda ta okvir?

clock-img

10.03.2009, 19:53

clock-img

silvy

pencil-img

174

Na spletni strani od OGNJIŠČA. Žal nevem, kako se link doda.

clock-img

11.03.2009, 14:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Vse za kopanje: brisača, kopalni plašček za ko bo malo večji, gumjaste igračke - račke, ribice,... za v vodo, neoprenske hlačke za na tečaj plavanja dojenčkov in plačana udeležba, rdeči fredov obroč,... Tega navadno starši ne dobijo, pa prav pride in je res izvirno, se mi zdi. Lahko pa seveda poljubno spustiš ven kako stvar in bo cenejše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem