writing-img

izvorne mat.celice

clock-img

05.01.2009, 12:18

clock-img

borabara

pencil-img

108

Znima me , če ste dale shranit celice pri porodu. Se je katera odločila, in za katero družbo. Zelo hvalijo neocelico, prosim, če mi lahko kaj več napišete.......... potek. Na telovadbi sem izvedela da jih celo lahko pa brezplačno daruješuser posted image user posted image za ta poseg se jih več odločilo, baje

lp
nin@

clock-img

05.01.2009, 14:02

clock-img

manna

pencil-img

2556

Vse kar lahko izveš in rabiš, preberi na spletni strani. Jaz več, kot tam piše, ne vem, ampak sem se pa že odločila za to. Stane okrog 1800 eurov. 

clock-img

05.01.2009, 23:30

clock-img

pikapoka3

pencil-img

12

Nekaj glavnih informacij najdeš tukaj:
http://otrocarije.blogspot.com/2007/11/izvorne-celice.html

clock-img

05.01.2009, 23:47

clock-img

Anonimen

Midva sva se odločila, da shraniva izvorne celice v javno banko, kar je brezplačno, celice se pa ne hranijo samo za tvojega otroka ampak so dostopne vsem. Samo potem naju je porod malo prehitel in papirologija ni bila pravi čas popedenana, tako da je vse skupaj padlo v vodo user posted image ... tako da če se kdo odloči za to, naj kontaktira Zavod za transfuzijo čim prej.

clock-img

06.01.2009, 11:20

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Mi smo se prvič odločili za Neocelico in se bomo tudi sedaj... Pokliči na Neocelico, če ti po branju strani ne bo vse jasno, je tam ena full prijazna gospa... Je drago, ampak mi ni žal...

clock-img

06.01.2009, 14:36

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Midva sva se odločila, da shraniva izvorne celice v javno banko, kar je brezplačno, celice se pa ne hranijo samo za tvojega otroka ampak so dostopne vsem. Samo potem naju je porod malo prehitel in papirologija ni bila pravi čas popedenana, tako da je vse skupaj padlo v vodo user posted image ... tako da če se kdo odloči za to, naj kontaktira Zavod za transfuzijo čim prej.

Midva bova tudi v javno banko dala.

clock-img

06.01.2009, 20:11

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

midva sva jih dve leti in pol nazaj shranila v banko v avstriji. ni bilo poceni, se pa točno ne spomnem koliko,  bi mogla pogledat. je pa to zasebna banka in celice niso na voljo ostalim.
bomo pa marca za našega novega otroka zopet shranili celice v to banko.

clock-img

06.01.2009, 20:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Midva bova tudi v javno banko dala.

jst tud....če zblojena kot sem ne bom pozabla vzet s sabo seta za odvzem user posted image user posted image

clock-img

06.01.2009, 20:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.01.2009, 07:47

clock-img

borabara

pencil-img

108

se še odločam, mekateri hranejo direkt v Avstrijo, pa me zanima kak lahko to , pa cenej bi nej bilo!

lp
nin@

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem