cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

januarčice

clock-img

16.07.2005, 10:05

clock-img

bevetko

pencil-img

72

Kako ste danes? Meni danes kr paše, da je malo bolj hladno zunaj, tudi slabo mi je že manj, v glavnem samo ob večerih.
:nosecka:12 T

clock-img

16.07.2005, 10:09

clock-img

rija

pencil-img

15589

meni je še slabo samo zvečer, če jem po peti uri. drugače ok. je pa res, da mi tale vročina včeraj ni nič kaj pasala.
:nosecka:13t3/7

clock-img

17.07.2005, 09:41

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

hejhoj!

pri meni o slabostih ni vec duha ne sluha:bravo::bravo:, tistih zelodcnih mislim, vrocino pa tut jaz tezko prenasam, kar vrtet se mi zacne, pa takoj zakuham ko da sem v meni :)-:)-:)-:)-, ne pa 9nebesa!

Drugace vse ok, lubenica mi paseeeeeeeee, pa nektarineee,..., samo trebuh me pa se vedno boli, da je za znoret, ne vem, ce je to kul.

Cez tri dni mam NS!!!! Jupiiiiiiiiiiiiii:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!

lepo nedeljo vsem,

Nyah.

clock-img

17.07.2005, 10:20

clock-img

Anonimen

Meni je bilo pa včeraj zvečer spet slabo...ampak zato ker sva :love: pojedla 5 kilsko lubenico, čez pa vsak četrt litra sladoleda s smetano:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem