cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

javite se

clock-img

20.12.2007, 11:42

clock-img

*nina*

pencil-img

686

javite se tiste punce ki ste zanosile oktobra in novembra letos,da malo počvekamo kako se počutite kaj čutite,prvi g.pregled itd.....

clock-img

20.12.2007, 11:51

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Predlagam, da se udeležiš foruma pri julijkah ali avgustovkah na čvekanju v pričakovanju.

clock-img

21.12.2007, 02:15

clock-img

KRNEKDO

pencil-img

12

Tud jst naj bi zanosila v novembruuser posted image user posted image user posted image !!!! Kako se počutim? Razen grozno smrdečih vetrov ( ne glede na to kaj jem) in kar dobre zaprtosti, pa občasnih napadov slabosti ( pridejo in pol spet kr gredo) sm dobrouser posted image . Opažem tudi nekaj več izcedka, ki pa je bil prozoren ali bel, razen prej ko sm bla na wc-ju sm opazila, da je rahlo rozast. Skoraj me je kap!!! Upam da res ne pomeni to nič slabega! UPAM!!!!!!
Pregled mam pa šele v sredini januarja, ja in je kar dolga za čakat da zveš če je vse ok.
ali tvoji bližnji že kaj vedo o tvoji nosečnosti ( apeliram na nino oz. na vse srečke nosečke ki naj bi rodile nekje avgusta)?

clock-img

21.12.2007, 10:01

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

mislim da bo treba odpret temo septembrke 2008 user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

21.12.2007, 11:49

clock-img

tweetek

pencil-img

750

se strinjam z Mojco. Punce user posted image pa kar pogumno temo odprite...

clock-img

21.12.2007, 11:58

clock-img

Taula

pencil-img

6340

je rahlo rozast. Skoraj me je kap!!! Upam da res ne pomeni to nič slabega! UPAM!!!!!!

Če boš imela svežo kri-izcedek, pojdi prej do G ali pa na urgenco da dobiš tablete.

Drugače pa pogumno na temo september 2008user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem