cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jaz, nevednica

clock-img

27.02.2012, 10:59

clock-img

noranate

pencil-img

2143

naj mi ena, prosim user posted image , na kratko, po kmečko opiše potek pay pall računa. S kolegico se bova lih stepli in kava ne bo nič zalegla user posted image . najprej prijava, al potrdilo od banke user posted image , dajte no pomagat...Hvala user posted image

clock-img

27.02.2012, 14:43

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Nikar se pretepati, radi se imejte!

PayPal sem odprla ravno minulo soboto. Zadeva ni videti komplicirana. Najprej se registriraš. Potem pa na zavihku 'My Account' klikneš: 'Get verified' - domnevam da s prijateljico s 'potrdilom od banke' mislita na potrditev kartice v sistemu Paypal. 

Sledi navodilom. PayPal ti bo iz kreditne kartice vzel 1,50 EUR in na bančnem izpisku za to kartico se bo pri opisu za ta znesek pokazala koda, ki jo potem vneseš pod 'Confirm my credit card'. Teh 1,50 EUR boš potem dobila nazaj.

Tvoj PayPal račun bo začel delovati takoj, ko ga boš odprla, vendar z omejitvami, kar se tiče višine zneska. Ko boš imela potrjeno kreditno kartico, si boš lahko dvignila limit.

V glavnem, če se hladne glave usedeš pred računalnik, ne bi smelo biti nobenega problema - vse piše, vse je razloženo, mašina te sama vodi.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

27.02.2012, 21:57

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Sploh se ne spomnil, da bi potrebovala kakšno potrdilo od banke user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

28.02.2012, 10:46

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Ja, jaz to lepo zdaj vse "kužim",sam sva ostali pri tem: Jaz trdim da je dovolj ena maestro kartica, torej ta, na katero imaš priliv. Moja "pametnjakovička" pa, da rabiš dve user posted image . Ajde, rešite mi še to zagato. Hvala na potrpljenju in dobrih živčkih user posted image

clock-img

02.03.2012, 08:35

clock-img

noranate

pencil-img

2143

NO. prosim za odgovor, res. A je bolje, da imam za račun paypall posebej (novo) kartico? Ali je lahko tale Master, s katero upravljam sedaj. kako imate to vi rešeno?

clock-img

02.03.2012, 08:52

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Se sicer ne poznam na PayPal tako kot ti ne samo vem da sem enkrat nekomu poskušala ustvariti račun z navadno bančno kartico pa ni šlo ker je potrebna še neka druga številka razen trr, ki pa je na teh običnih bančnih karticah ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem