writing-img

jaz sem čist preč

clock-img

13.07.2005, 22:24

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mali je že od ponedeljka zvečer bolan:(-kuha skoz na 38-38.5,danes sva bila pri zdravnici, nč ni vidt, je rekla da bo vrjetno 6 otroška, ali kaj podobnega! Jaz upam, da bi kmalu konc, ker mali je tko bogi, nč se ne smeji,sam joka, pa carta! Moj :love:skoz dela, tako da ga ni nč doma, se mi zdi da sem že čist nakonc z močmi-cele dneve in noči se dojiva, pa ga nosm, pa cartam, res tko je bogi!
Zarad mene se lahko potem na 2 uri ponoč dojiva, sam da bo zdrav, pa nasmejan...
joj, kok je hudo ko so otroci bolani, upam da bo jutri že kaj boljše!
No sam mal sem mogla pojamrat, k mi je tako hudo, da bi kr jokala-naredim zdele karkoli, sam da bo zdrav!!!
Pa brez zamere,kr sem se tko razpisala!

clock-img

13.07.2005, 22:30

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja res je hudo, ko so bolani. Še posebej tako majhni ko jim nič ne moremo še tabletk nam ne morejo dati. Midva sva prve za vročino dobila šele pri 1 letu pa še to nas je vprašal če jeva vse. Groza. Držim pesti, da bo čimprej mimo:angel:

clock-img

13.07.2005, 22:56

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Joj, za 6. bolezen je pa vaš kar malo majhen. Ponavadi jo otroci dobivajo po 6. mesecu. Ampak vsak je drugačen, možno je.

clock-img

13.07.2005, 23:15

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ojoj :( mislimo na vas in upam, da bo temu hitro konec! Držta se... :rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.07.2005, 02:35

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mislim, pa to je za znoret-prejle se mali zbudi, ga potipam-mrzel k led-zmerim temparaturo 34.1-joj...in sedaj ga grejem v moji postli! Pa po polovici svečke mu je tako padla, res pa je da je bil odkrit v postelji-milsim :hudicek: če ne kuha, je pa podhlajen!!! Ma groza!!!!

clock-img

14.07.2005, 03:06

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Dekle zdrži, še prehitro pojde k vojakom :)-

clock-img

14.07.2005, 07:14

clock-img

Anonimen

naša jo je mela pred 6. mescom. mislm da mesci z virusom nimajo nč opravt.

lp ,lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem