writing-img

je ali ni??? (glej album)

clock-img

03.03.2006, 18:08

clock-img

eva1

pencil-img

4835

No kot sem že napisala, sem danes delala test, ampak je bila tako rahla črtica da ne vem, če bi fatamorganauser posted image user posted image user posted image ...
Končno mi je uspelo dati slike v album, malo sem jih potemnila, ker je blo preveč fleša , pa se je slabo videlo-sicer pa so ble črtice bolje videne tako v živo, kot pa na sliki, vendar je res tista nosečniška črtica ful nežna! Zadnjo M sem imela 29.1, pride pa kakor ji zapaše!
No kaj ve mislite, je user posted image ali ni? Drugače pa je to First sign test, katerega sem raztavila, ker se je lepše videlouser posted image

clock-img

03.03.2006, 18:14

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz jo vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da ti lahko kr čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

03.03.2006, 18:53

clock-img

Anonimen

Jaz jo tudi vidim. Čestitke in želim ti lepo in zdravo nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
No, tokrat pa navijamo za pupiko, OK?user posted image

user posted image

clock-img

03.03.2006, 18:56

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Črtica je lepo vidna, zato čestitke, pa lepo nosečnost. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

03.03.2006, 19:07

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja upam, da je res user posted image , sem pa še 1x test pogledala-da ne bo katero zavedlo na sliki se tako vidi, tam ko piše max, da je tam črtica, vendar ni...črtica "je" na sredini, med tistima dvema bunkicama...čist tako svetlo se vidiuser posted image ...
...blacky-ja mogoče bo pa le pupika, bomo videli...sicer sem pa bila par dni nazaj pri ženski ki mi je vedeževala, pa me vpraša, če sem mogoče noseča-pa sem rekla da ne, potem pa je rekla da bom to leto, ali začetek naslednjega rodila punčko...zato sem šla tudi test delatuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidli, če bo kaj na tem!

clock-img

03.03.2006, 19:27

clock-img

čoko

pencil-img

16

tud jst sm vidla črtico!user posted image sicer je bolj slabo vidna ma tud to se da!pravjo da dokler se kej vid je zihr to touser posted image !ker je možno da si prepozno naredila tes tal pa prezgodej pole pa pride tko da se slabše vidi!
ČESTITAM!!!!user posted image upam da bomo tudi me druge kmalu zagledaleuser posted image

clock-img

03.03.2006, 20:22

clock-img

inja2

pencil-img

600

Tudi jaz vidim črtico. čestitke in lapo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2006, 20:37

clock-img

atinav

pencil-img

331

Ja, čestitke Eva1...jaz sem tudi prepričana da je user posted image ...res superuser posted image user posted image user posted image ...evo pa Luka imel družbo. Želim ti vse superuser posted image !

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

clock-img

03.03.2006, 20:46

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

03.03.2006, 21:18

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Ja, tudi jaz vidim črtico.user posted image user posted image user posted image

Čestitke! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

03.03.2006, 21:20

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Bravo,lepo nosečnost!user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2006, 21:36

clock-img

mamči

pencil-img

1722

user posted image  MISLIM, DA JE!! ČESTITKE!

clock-img

03.03.2006, 21:53

clock-img

brina_3

pencil-img

743

user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image mirno nosečnostuser posted image

clock-img

04.03.2006, 10:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

user posted image user posted image  Jaz jo vidim. Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.03.2006, 21:04

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Eva1 ja čestitke ne... user posted image user posted image user posted image Ampak jaz je ne vidim, sem pač čorava, kaj čmo. user posted image user posted image

Packa nič nisi napisala v naši temi, ti ti lumpa! user posted image user posted image user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

04.03.2006, 21:08

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Uh, si nisem upala prej napisatiuser posted image , ampak jaz tud nič ne vidim. Še ena čoravauser posted image .

clock-img

06.03.2006, 21:49

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Jao a sem tud jaz čorava user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem