writing-img

je ali ni?

clock-img

27.12.2006, 09:22

clock-img

miskula

pencil-img

256

Oglašam se prvič, berem pa vas redno in se z vami veselim vseh novih user posted image .
Tudi midva z user posted image   dela va na user posted image  že kar nekaj časa. V nedeljo mi je prvič izostala user posted image , ki jo do danes še vedno ni. Včeraj sem delala tudi test (popoldan) baby chek vendar user posted image user posted image  ni bilo videti. Tudi znakov nimam posebnih, samo to da me vsako toliko špikne kot da bo user posted image  prišla. Kdaj naj naredim ponoven test?
Moja user posted image  je bila do sedaj točna.

Hvala za pomoč in da vse čimprej zagledamo magičneuser posted image user posted image .

LP, miskula

clock-img

27.12.2006, 09:49

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jaz bi ga naredila zjutraj z prvim jutranjim urinom. Upam da zagledaš debel +.

clock-img

27.12.2006, 09:51

clock-img

Anonimen

Jaz bi ga tud delala z jutranjim urinom.
Upam da zagledaš user posted image .user posted image

clock-img

27.12.2006, 10:42

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz bi ponovila test in to zjutraj s prvim urino. Držim pesti zate.... v upanju, da vama je uspelo!!!! user posted image user posted image  

clock-img

27.12.2006, 11:39

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Poskusi še čez nekaj dni! Držim pesti za user posted image !

LP, Ninica

clock-img

27.12.2006, 11:40

clock-img

miskula

pencil-img

256

Hvala vsem, za lepe želje.
Vam poročam jutri zjutraj ali pa že danes, če user posted image  mogoče celo pride, kar močno upam da NE.

LP

clock-img

27.12.2006, 12:39

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Držim pesti zate, da si user posted image . Čimprej poročaj user posted image user posted image user posted image .

clock-img

27.12.2006, 19:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz bi ponovila test in to zjutraj s prvim urino. Držim pesti zate.... v upanju, da vama je uspelo!!!!

Jaz tudi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem