writing-img

je ali ni

clock-img

24.10.2004, 14:22

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

danes je 2 dni pred M...zjutraj sem naredila že šesti test Romed v tem ciklusu, pa je bla prvič zraven še ful slabo vidna :roza:...sploh je nisem resno vzela...po kosilu pa si nisem mogla kaj, pa sem naredila še enega (tudi romed) in je spet druga črtica, kot da imam privide...a jo naj resno vzamem? ima katera izkušnje s tem testom? je ta zelo slabo vidna črtica vredu znak al je blo pri kateri vseeno kasneje negativno?

clock-img

24.10.2004, 14:54

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ne vem kam se vam mudi in zakaj zapravljate toliko denarja. Test se dela po izostali menstruaciji in nič prej. Vem da ste neučanke pa kljub temu. No da te malo presenetim si verjetno:nosecka: ampak kljub temu čez 3 -5 dni naredi še en test. Jaz pa držim pesti zate

clock-img

24.10.2004, 15:07

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

kimi seveda smo neučakane...vem da sem nenormalno neučakana, ampak cel mesec se trudiva, pol moram pa taaaak dolgo čakat...vedno upam da se bo prej kaj pokazalo, pa vidiš da se danes mogoče je :) upam no

clock-img

24.10.2004, 15:10

clock-img

kimi

pencil-img

3836

no držim pesti. Sporoči ko izveš točen rezultat. Veš je bolje počakati pa biti siguren kot pa nerediti vse na pol. Drugače te pa popolnoma razumem

clock-img

24.10.2004, 19:05

clock-img

ninca

pencil-img

995

držim :miska::miska::miska: za :modri::roza:, da boš kmalu srečka :nosecka: z :duda: v bušiju;) in poleg tega seveda še v 9nebesa

:kava:

clock-img

24.10.2004, 20:01

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Pravljica,
kolikor jaz spremljam tele zadeve,... MISLIM, DA JE TO TO,... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

O neučakanosti, pa bi jaz rekla STO LJUDI, STO ČUDI!!! Nič se ne sekiraj, saj zapravljaš svoj denar,.... :metulj:

Lp Pia73

clock-img

24.10.2004, 20:06

clock-img

pi

pencil-img

918

Mislim, da ti že lahko čestitam.:bravo::bravo::bravo:.
Glede neučakanosti te pa čisto razumem saj sem jaz 5 dni pred M in me že mika da bi naredila test.
Daj povej imaš kakšne znake ?

Še enkrat čestitam !:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

25.10.2004, 07:58

clock-img

pi

pencil-img

918

Pravljica si že delala test prej v tem ciklusu pa ti je pokazal negativno, zdaj pa pozitivno ?

LP

clock-img

25.10.2004, 08:36

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ja, ta test mi je prej kazal negativno, včeraj zjutraj pa čist svetlo drugo črtico...seveda sem danes zjutraj spet probala - tokrat s CB...in JAAAAAAA! :bravo:

clock-img

25.10.2004, 08:43

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Pravljica, veselim se s tabo!

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem