writing-img

je katera zanosila kljub kontracepciji?

clock-img

04.01.2013, 22:12

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, če je že katera zanosila kljub kontracepciji? Če ja, me zanima katere tablete ste imele in koliko časa ste jih jemale? Hvala!

clock-img

04.01.2013, 23:05

clock-img

Anonimen

Jaz! Jemala sem Yasminelle od 2009 redno, pa sem potem junija 2011 vseeno zanosila. user posted image

clock-img

05.01.2013, 12:21

clock-img

Anonimen

Js sem od 2002 redno jemala Cilest pa kljub temu 2007 zanosila...

clock-img

05.01.2013, 14:09

clock-img

Anonimen

Še ena tukaj, ki je zanosila kljub kontracepcijskim tabletkam. Jemala sem Yasminelle. Jemala sem jih od leta 2008 do maja 2010, ko sem pričakovala menstruacijo, ki pa je ni bilo. Kakšen teden sem počakala, naredila test in je bil pozitiven.

clock-img

27.03.2013, 10:57

clock-img

Anonimen

Jaz sem jemala Najprej Cilest potem pa Cerazzete in sem zanosila par let kasneje (ne vem pa točno koliko).

clock-img

09.04.2013, 17:30

clock-img

Anonimen

Pozdravljene, da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasala. A je mogoce katera zanosila kljub polnem dojenju?

clock-img

09.04.2013, 17:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene, da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasala. A je mogoce katera zanosila kljub polnem dojenju?

In kaj ima dojenje z zvezi z zanositvijo? Dojenje ni nobena zaščita. ne živimo v srednjem veku,da tega ne bi znali

clock-img

09.04.2013, 17:44

clock-img

petea

pencil-img

5336

Polno in izključno dojenje naj bi 98% zagotavljalo zaščito pred nosečnostjo. A samo, dokler se ne vzpostavi menstrualni ciklus.

Ko dobiš menstruacijo, zaščite več ni.

clock-img

09.04.2013, 17:51

clock-img

ronja

pencil-img

15289

oz 14dni prej;) Najprej je ovulacija, ptoem menstruacija, tudi v 1. ciklu po porodu. Dojenje predstavlja zaščito tam, kjer ni veliko hrane in so ženske tako izmozgane, da nimajo m., dokler dojijo, ker telo ne zmore vsega. Sama sem dobila 1. m. pri 6m, ko sem še polno dojila in mala (taprvič) oz. mali (tatretjič) nista dobila še niti kapljice česarkoli drugega, kar ni prišlo iz mene (razen AD3 kapljic). Drugič pa je bilo telo tako izčrpano, da sem jo dobila šele pri 9 m.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem