writing-img

je katera zanosila pri polnem dojenju?

clock-img

15.10.2006, 10:15

clock-img

Anonimen

vceraj nama je ušlo,dojim polno 2 meseca starega dojenčka,menzesa še nimam, kaj menite,sem lahko zanosila,se je kateri zgodilo kaj takega,hvala,lp

clock-img

15.10.2006, 10:21

clock-img

Anonimen

Lahko zanosiš.

Dojenje ni kontracepcija.

clock-img

15.10.2006, 10:25

clock-img

tulip

pencil-img

917

Moja prijateljica. Točno pri otrokovem 2 mesecu, tako da se bo kmalu rodil sonček, ki bo 11mes mlajši od bratca!user posted image user posted image
Ni pa nujno, jaz npr. nisem...user posted image

clock-img

15.10.2006, 10:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, jaz sem tudi zanosila pri polnem dojenju, še brez M, ko je bil otrok star 5 mesecev. Pa samo enkrat se nisva zaščitila. A se žal ni dobro izšlo.

clock-img

15.10.2006, 11:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Seveda lahko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.10.2006, 13:06

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Lahko, lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

15.10.2006, 15:04

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Lahko zanosiš.

Dojenje ni kontracepcija.

Je pa res, da nama ni ratalo dokler sme dojila, kak mesec dva po koncu dojenja pa nama je uspelo...tko da. Ni glih verjetno da sta, ker med dojenjem znajo bit M brez ovulacija, ampak vseen če ne želiš met dva na kupu morta met zaščito.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem