writing-img

je katero ....

clock-img

08.02.2008, 17:20

clock-img

loveforever

pencil-img

554

punce mene pa zanima, če je katero bolel trebuh v sp delu, in jo je poleg tega bolel popoek, oz jo je v popku špikalo, ker mene namreč že 3 dni ful špika kot da bi mi popek noter vleklo!!! do user posted image  imam še 8 dni!

clock-img

08.02.2008, 17:24

clock-img

*Mišika*

pencil-img

213

Ja mene špika v spodnjem delu trebuha, zdj že dva dni, nikol pa me ne boli okoli popka. Jst mam drgač tud še 8 dni do user posted image . Upam da je to špikanje dober znak. user posted image

clock-img

08.02.2008, 17:28

clock-img

neyka7

pencil-img

219

Tud mene kdaj pa kdaj špika v sp.delu trebuha, okol popka me pa ni še nikol. 2.2. bi morala dobiti user posted image , vendar je še ni. Test je bil Nuser posted image .

clock-img

08.02.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

POglej mojo temo malo nižje, bolečine in še kaj...tudi jaz sem v dvomih, kaj je to. Čeprav popek me lih ne boli..me pa vse drugo.user posted image

clock-img

08.02.2008, 18:40

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

mene pa boli okol popka vcasih...ravno prejsen mesec, pa sem jo vseeno dobila, tako da pomoje to nima veze z user posted image ...no vsaj pri meni ne. Mogoce bo pri tebi drugace user posted image

clock-img

08.02.2008, 21:30

clock-img

tiana

pencil-img

206

mene tud že kakšn tedn špika ampak samo zvečer.user posted image  bi mogla pridt že 26.01.

....za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

08.02.2008, 21:51

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

tiana...a si delala test?

mene špika ja ma sem user posted image  tko sa verjetno od tega....

clock-img

08.02.2008, 21:53

clock-img

ninyka

pencil-img

34

tiana a testa nisi naredla?tut js bi mogla user posted image dobit 2.2. pa je se ni.hvala bogu,sam po drugi strani pa naj že pride če misli,da ne bom v dvomih.to je najbolj zoprno.test sm že tut naredla pa je še vedno -.ne vem ka bi naj to pomenlo,ker imam drugače zelo redne cikluse 30dni.in dobenih znakov o user posted image  in bolečin.res ne vem ka bi naj to pomenlo.

clock-img

08.02.2008, 23:07

clock-img

neyka7

pencil-img

219

Čer punce... še ne spite?user posted image . Jaz se lih odpravlam, pa sem rekla, da morem še na hitro mal pogledat...

Ninyka jz sem v istem stanju kot ti.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem