writing-img

je možno...?

clock-img

11.11.2008, 13:32

clock-img

mižek

pencil-img

1104

....da otrok čuti, da bo mamica odšla v službo?
No naslednji teden pričnem delat, in user posted image  se me drži že od včeraj kot klopa. Ali so to zobki ali pa čuti da bo mamica odšla v službo.
Zadnaj dva dni ga zelo težko spravim spat, ker če ga dam v vozek se user posted image , zizat tudi noče da bi zaspal, zdaj pa se bojim kako bo to ko bom jaz v službi, namreč čuvali ga bodo moji in od partnerja starši....

zanima me če imate tudi druge mamice podobne izkušnjeuser posted image

clock-img

11.11.2008, 17:51

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Seveda je možno. Sploh, če mamico pretirano skrbi, kako bo. user posted image  Čuti namreč mamino stisko.
Kar brez panike. Vse se uredi. Prve dni je malo več žalosti, ampak po lastnih izkušnjah sodeč se otroci veliko hitreje prilagodijo, kot se mi ta stari user posted image

< Sporočilo je popravil urška76 -- 11.11.2008 17:52:25 >

clock-img

11.11.2008, 18:27

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

Otroci imajo zelo močne občutke. To kar skrbi vas, se prenaša na otroka. Začnite razmišljat, da mu bo ta čas čisto dobro, vi boste pa tudi preživela, saj ste prvo zaposlitev tudi. Najprej pomirite sebe, potem bo pomirjen tudi otrok.

clock-img

11.11.2008, 18:30

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

Ali ste ga že poskusla kakšno urico pustit v varstvu in si vzeti prosto. Tudi , ko boste v službi bo vse v redu. Srečno!

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 12.11.2008 11:19:41 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem