writing-img

je potrebno?

clock-img

15.02.2005, 14:49

clock-img

Teya

pencil-img

1051

mene pa zanima, ali ste se odločile za merjenje materničnega vratu, v okviru raziskave, ki jo opravljajo v porodnišnici in ali se vam to zdi potrebno?
prosim oglasite se tudi tiste, ki na merjenje niste šle, da me ne boste pustile v prepričanju, da se za to odloči vsaka nosečka ;)
hvala in lep pozdravček vsem! :rozica:

clock-img

15.02.2005, 14:52

clock-img

saba

pencil-img

1221

PA KAJ TI NE G. PRI PREGLEDU prečekira če je vse o.k.

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

15.02.2005, 15:03

clock-img

Teya

pencil-img

1051

jah nevem....mene je tja napotila...baje, da delajo neko raziskavo....tko, da nevem, a me je tja napotila v moje ali njihovo dobro....

clock-img

15.02.2005, 15:14

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ojla,
jaz sem sla, pa ne zaradi raziskave, ampak ker so se mi v 23. tednu pojavile ene bolecine in je moja G hotla preveriti, ce je vse ok, pa ona tega ocitno ne meri. Mi je dala napotnico in po moje sploh ni vedela za to raziskavo. Ko sem pa tja prisla, mi je rekla, da napotnice sploh ne potrebujem ker je to brezplacno.
Ni mi zal, da sem sla. Sem "kot bonus" dobila en UZ v 32. tednu, ki ga drugace ZZZS ne placa.

Lp, Naja:nosecka:

clock-img

15.02.2005, 15:34

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

se oglaša ena, ki ni imela meritve materničnega vratu, v bistvu sploh ne vem če to pri nas delajo:zmeden: mogoče če bi imela kakšne težave...

clock-img

15.02.2005, 15:51

clock-img

saba

pencil-img

1221

koliko UZ pa sploh priprada v nosečnosti?

:zmeden::zmeden:

clock-img

15.02.2005, 16:14

clock-img

Gina

pencil-img

12402

V 20. in 32. tednu ti morajo delat UZ! To sta edina dva obvezna pregleda, ki sta lahko teden gor ali dol, seveda. Normalni, oz. skrbni G pa delajo še kdaj vmes, pa še večkrat, če je taka potreba. Jaz že ne bi hotela imet takega, ki te na UZ pošlje le takrat kot piše.

clock-img

15.02.2005, 16:49

clock-img

N&N&D

pencil-img

106

Tudi meni je G. rekla, da lahko grem na meritev materničnega vratu in dobim za bonus 1 UZ. Sama nisem šla. Priporočam ti, da greš, če G. meni, da bi bilo lahko kaj narobe ali če sama meniš, da se boš bolje počutila. Meni se je zdel pregled predolg, če bi bil krajši bi verjetno šla.
Pripadajo pa ti trije UZ v nosečnosti, meni jih moja G. ni hotela naredi več, ko sem jih izkoristila, tako da sem imela zadnjega v 30 tednu.
lp

clock-img

15.02.2005, 18:11

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

saba pri tvojem g. bi se jst mal zamislila:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:,pa dobr veš zakaj.
en lp:morje:D.

clock-img

16.02.2005, 08:16

clock-img

Janika

pencil-img

307

hmm, meni ga vsakih pregleda ce je vse ok. zandnjic mi je povedala, da maternični vrat vedno pogleda z UZ, ker se je ze primerilo, da je od zunaj zgledalo vse OK, se je pa odprl z notranje strani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem