writing-img

je to normalno?

clock-img

09.01.2012, 12:00

clock-img

eca12345

pencil-img

38

Zanima me ali je normalno da mi v 30.tednu( PT 9.4.), teče nekakšna tekočina iz dojk? je to kak znak prezgodnjega poroda, ali se samo pač pripravlja , ali kaj? HELP ME user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 12:03

clock-img

Anonimen

Mislim, da to ni nič nenavadnega. Meni se sicer to ni dogajalo, ampak mislim da sem brala o tem, da je možno.

clock-img

09.01.2012, 12:04

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Nisi še v 30. tednu user posted image user posted image user posted image   (če je 9.4. pdp) je pa normalno, nimaš nič za naredit. 

clock-img

09.01.2012, 12:06

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Ja, to je normalno, nekaterim teče celo nosečnot. user posted image

clock-img

09.01.2012, 12:44

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Ja, to je normalno, nekaterim teče celo nosečnot. user posted image

Točno tako. V prvi nosečnost se je pri meni začelo v 20.tednu, sedaj v drugi malo kasneje. V prvi mi je ful teklo (sem morala imeti podložke), v drugi manj. Pač se prsi pripravljajo in nima nobene veze s prezgodnjim porodom (sina sem rodila 4dni po PDP, hčerko 10dni prej, pa še to zato, ker smo se zaradi nekih problemov zmenili, da mi porod sprožijo).

clock-img

09.01.2012, 13:22

clock-img

eca12345

pencil-img

38

Hvala za odgovor :)
Tulpek, se opravičujem, sem se v paniki kar zaokrožla malo user posted image

clock-img

09.01.2012, 13:26

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Sem čisto malo za tabo, zato sem opazila user posted image user posted image user posted image

Ti pa svetujem, da si kupiš ali sposodiš kakšno čtivo o nosečnosti, da ne bo še kakšnih neljubih presenečenj in panike. Ali pa po RR malo pobrskaj.

clock-img

09.01.2012, 21:47

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

brez panike...meni je začelo teči dosti pred porodom in teklo še skoraj 2 leti po tem ko sem nehala dojit

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem