writing-img

jedilnik

clock-img

25.06.2009, 07:07

clock-img

fujdo

pencil-img

55

pozdravljene a mi lahko katera napise urnik hranjenja 9m user posted image ?hvala in lp

clock-img

25.06.2009, 10:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

tukaj

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

26.06.2009, 08:57

clock-img

botrca

pencil-img

14679

tukaj

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.09.2009, 20:40

clock-img

frulica

pencil-img

97

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

tukaj

A,lahko meni katera svetuje,za uvajanje goste hrane.Sonček je star 5.5.. Probala sem dat korenček-ki ga ni maral.po sem mu dala jabolko,jabolko s korenčkom tudi ni maral.in banano mljask-mljask.
Zvečer pa sem mu probala dat novalac in riževo kašico od novalaca,pa je enih dvakrat blo vredu,zdaj pa noče več..
Se drugače dojima,ampak se mi zdi da mu včasih ne zadostuje,ker je na uro in pol-maksimalno dve uri.
Zelo bi bila vesela vsakega nasveta in kakega jedilnika,kaj vse mu lahko skuham.od sadja do zelenjave.......user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.9.2009 15:50:08 >

clock-img

18.09.2009, 22:01

clock-img

dana

pencil-img

1395

frulica - na začetku skoraj vsak ven meče, ker je pač čisto drug okus kot mleko. Počasi se bo privadil novih okusov in bo lepo jedel. Pri našem je trajalo skoraj en mesec, da se je privadil. Zdaj že lepo je. 

clock-img

19.09.2009, 08:53

clock-img

frulica

pencil-img

97

to,je res.ampak jaz nimam več mleka dovolj.sonček pa bi še kar jedo.user posted image prej je prespal ponoči 5-7ur.zdaj pa spi največ 4ure,pa še to ko se zbudi je huda lakota.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem