writing-img

jesenice

clock-img

10.12.2006, 19:43

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Pozdravljene!

Mene pa zanima ali je katera bila na testiranju za alergije na Jesenicah, ker midve s mojo user posted image  greva jutri pa me zanima kaj vse tam dobiš za nego otroka, da ne bom uletela s polno potovalko zadev. Ker ne dojim me še zanima ali mi bojo lahko vodo zavreli za mleko? Hvala!

clock-img

10.12.2006, 20:23

clock-img

Anonimen

za otroka dobiš vse, od plenic do oblačil, mislim da tudi mleko. edino kozmetke ne. vprašanje je le, če bodo tebe vzeli pod streho kot doječo mamo - kar se pravi zastonj, ker če ne potem boš mogla plačat spanje oz spanje + hrana, če boš tam jedla in bosta ostali čez noč. je pa kr drago. mislm da zadnja vrjanta al okol 8 jurjov na dan! zase pa rabiš vse od pižame pa za osebno nego.

clock-img

10.12.2006, 20:30

clock-img

Anonimen

user posted image  Tole me je pa kar malo šokiralo,da mora mamica plačati,ko je z otrokom v bolnišnici.Priznam,da zato prvič slišim in ne morem verjeti.user posted image

clock-img

10.12.2006, 20:36

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Ja, kar se mamice ki ne doji tiče, je pa pocsod tako da plačaš okol 8 tisoč na dan. Je drago, ampak same user posted image  pa ne pustim za noben denar. res hvala za odgovor. Si mi olajšala pakiranjeuser posted image

clock-img

10.12.2006, 20:37

clock-img

Anonimen

ja če si doječa mama ni treba, ker si pač hrana :) če pa ne dojiš pol pa ne vem kako je. baje vsaj v lj, te tja do enga leta če ne do 14. mescev tretirajo kot doječo mamo čeprov ne dojiš, verjetno mal gulfajo zavarovalnico. kako je pa s tem na jesenicah pa ne vem. ko sem bla gor sem še dojila in mi ni blo treba plačat. zdej k bi pa zanč enkrat mogla ostat z dvoletnico so mi pa cenik prnesl da naj se odločim kako in kaj. no sam pol k sreč nisva ostali gor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem