writing-img

jogurt

clock-img

04.05.2006, 14:32

clock-img

SkrbniAta

pencil-img

27

Katere jogurte imajo vasi ta mali najraje? Kdaj ste jim zaceli jogurte dajat?
A pojejo cel loncek in je to potem kot samostojni obrok, recimo malica?
Hvala za odgovore...

clock-img

04.05.2006, 14:41

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

a) Najrajši iima navadnega 3.5, tistega literskega, ki teče...da ona lahko to samaaaaauser posted image  
b) Uvajat sem pa začela po 7.5 mes te zadeve...
c) Odvisno je, kakšne volje je...včasih poje cel jogurt (recimo jagodnega) včasih pol... 
d) za malico, med kosilom in večerjo

lp 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

04.05.2006, 17:36

clock-img

nejča

pencil-img

178

Pri nas je zakon navaden jogurt iz lončka (trd, 3,5 maščobe), dodamo sadje, kosmiče (s sadjem ali brez), frutek, piškot, marmelado (100% sadni delež) ali jemo brez vsega. Pri 8M poje 1,8 dl, ponavadi popoldne.

clock-img

04.05.2006, 22:01

clock-img

katja pv

pencil-img

473

Jemo navadni jogurt iz lončka. Dodajala sem mu kuhano sadje. Sadnih jogurtov mu ne dajem, ker je dodan sladkor. Od začetka sem mu dala 1/2 jogurta, poje pa tudi celega. Odvisno kakšne volje je. Tudi pri nas mu jogurt dajem za popoldansko malico.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

clock-img

05.05.2006, 09:14

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Nekje pri 7 mesecih sem mu jih začela dajat. Navadnega, trdega 3,2 m.m., poje kake 3 žličke. Če zraven zmešam sadje, je ponavadi še slabše. Sadnega poje celega - čebelica maja - samo tega sem mu zaenkrat dala, ker ima še dodane neke vitamine. Ko bom mu dala še kak drugi jogurt, bo to tak, ki ne vsebuje umetnih sladil, pa čim manj drugih dodatkov. Sem mislila najprej ga navajat samo na navadni jogurt, pa ni šlo najbolje. Včasih dodam navadni jogurt skuti fruchtswerge, da ta ni tako sladka in to tudi fajn poje. Ponavadi je jogurt za popoldansko malico.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

05.05.2006, 17:01

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Naš ga je od 7 meseca dalje,za popoldansko malico LCA za otroke.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.05.2006, 19:59

clock-img

Anonimen

- od 7m dalje
- sadni od Lj.M. 3,5 ali navaden + sadje - za malico, celega
- EGO - ga kar spije za zajtrk

clock-img

05.05.2006, 20:53

clock-img

thunder

pencil-img

302

Jaz sem mu ga prvič ponudila včeraj (čez  11 dni bo star 7 mesecev) - navadnega 3.2 od zelene doline, zraven sem mu zmešala banano in je bil full navdušen. Danes sem mu ga dala kar samega pa se tudi ni nič puntal. Pojedel je malo manj kot celega in ni imel nobenih problemov.
Mislim da je za popoldansko malico čisto dovolj en jogurt.

clock-img

05.05.2006, 21:55

clock-img

TVN

pencil-img

714

Jaz sem ji pred nekaj dnevi prvič ponudila jogurt LM 3,2 zmešan z malce skute, pa ni bila ravno navdušena. Je pojedla le nekaj žličk. Sedaj čez nekaj dni bom znova poskusila, brez skute. Rada bi, da mi poje samo jogurt, brez kakega sadja in ostalih sladil... Če pa seveda ne bo šlo, sledi umešana bananca.

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

07.05.2006, 09:44

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Midva sva z jogurti začela pri 6 mesecih (oz.  par dni prej). Najraje ima sadne - razen ananasovega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem