writing-img

joj, me je strah...

clock-img

23.09.2004, 10:25

clock-img

majča

pencil-img

68

.. ker imam danes prvi pregled:(.... Pa ves čas razmišljam, kako bo, če je otroček ok, če se razvija, pa sploh ne vem v katerem tednu sem, ker sem imela ZM 1.7., ampak imam PCO, pa zato sploh ne vem, kako si naj vse računam:(...

Pa ne vem, kaj me danes pričakuje, kakšne preglede bom vse "dala skozi",.... Joj sem živčna, pa vem, da bi se morala veseliti (saj čisto po tihem se), ampak.... saj me razumete..... kaj če:zmeden::zmeden:....

Panikaaaa..... čeprav po eni strani komaj čakam, da vidim mojega cukrčka:duda:....

Držite pesti za naju, prosim!!!
Papa, Maja

clock-img

23.09.2004, 11:21

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

joj majča čist po nepotrebnem si delaš skrbi ;) uživej pa boš vidla da je vse ok ;)

clock-img

23.09.2004, 11:52

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Saj to je normalno, da te je strah, če je z njim vse o.k. Glede pregledov te nima kaj biti ni nič groznega.
Jaz grem na vsak pregled s takim veseljem samo da mi povejo da je vse o.k.

clock-img

23.09.2004, 12:38

clock-img

majča

pencil-img

68

Hvala vam punce, bom sporočila jutri, kako bo....

Hvala za spodbudne besede, ki jih na tem forumu vedno dobim!!

Lep dan, čeprav oblačen, pa pobožajte bušije...

clock-img

23.09.2004, 17:27

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Prvi pregled je kot vsak G pregled..najbrž te čaka še UZ, ampak to je vse krasno..tako da res nič ne skrbi (-:

clock-img

23.09.2004, 17:54

clock-img

ninca

pencil-img

995

držim pestke zate:rozica: in za tvojo(ega) :duda:!

papa, nina :metulj:

clock-img

23.09.2004, 19:54

clock-img

giga

pencil-img

124

Ej, ne skrbi,
s tabo ni tvojo bebiko je sigurno vse OK, pa še krasna mamica boš, še prej pa ena luštna nosečnica. Bodi prepričana, da bo vse v redu in res bo, boš videla. S pozitivizmom si eni še raka pozdravijo, torej je to res naj varianta.
Vseeno pa držim pesti za vaju, tebi pa čestitam:rozica:,
uživaj nosečnost,
giga in :duda:25t

clock-img

24.09.2004, 09:18

clock-img

majča

pencil-img

68

EKOLA.... preživela.... in sem v 5 tednu.... srček še ne bije, ampak pikica pa je...:):)

Je rekla, da naj naslednji teen v petek spet pridem, da bova pogledali, kako....:bravo:

Očitno bomo dobili majskega trmastega bikca!!! :duda:

Sem tolk vesela....

Hvala za spodbudne besede....

Maja in :duda: (5t)

clock-img

30.09.2004, 11:59

clock-img

majča

pencil-img

68

joj, ko nisem prej videla tega sporočilca...

ja, jaz sem ti kar prav napisala, da sem v 5t (no ja, zdaj v 6t), ker sem vedno imela full neredne menstruacije, pa policistične jajčnike, pa tudi rekla, mi je, da bom teže zanosila, ampak... sem res šeše v 5t, ker je tudi zarodek še čisto majhen, a je rekla, da je vse ok, da nimam kaj skrbeti... sicer imam pa jutri ponoven pregled..... upam, da bo tako tudi naprej...

sicer pa mi še vedno rastejo joški, pa žejna sem, zapeko imam in malo imam že jutranjih slabosti.... pa ves čas sem lačnaaaaaaaaaaa..

mi je zelo žal zate in upam, da boš spet kmalu ugledala svojo pikico.... držim pesti zate in mislim nate!!! drži se!!!

clock-img

04.10.2004, 12:17

clock-img

majča

pencil-img

68

Joj sem vesela zate!!!!! Bravo!!!! In takoj menjaj ginekologa, če ni bil zmožen dobro opraviti pregled... igral se je z novim življenjem.... Super zate!!!

Ja, sem šla na pregled, sem v 6t 6d in je bil mali velik 6,3mm.... rok poroda naj bi imela 21.maja 2005.... in srček bije, vse je ok, samo folno kislino naj jem je rekla, drugo je pa ok.... pa tako me je bilo strah, da sploh ne bom mogla zanosit....

Joj, super zate!!! Držim pesti, da bo vse ok!!! Pazi nase in na pikico in veliko počivaj!!!
Vem, za tvojo zgodbo, sem jo prebirala v drugih postih, a po resnici, si ne znam predstavljati, kako je to hudo..... revež ti....
Resno, pazi nase, bodi egoistična in pa ... javi se še kaj, da poklepetava!!!

Čestitke, res!!!

clock-img

05.10.2004, 13:19

clock-img

majča

pencil-img

68

Joj, super!!!

daj mi še kdaj napiši kakšno sporočilce, me prav zanima, kako bo s tabo..... no ja, z nama, ker očitno sva zanosili isti teden .... pri meni se danes šteje 7t....

lepo se imej, uživaj, pa ... pozitivno naprej...

uf, sem vesela zate!!
papa, Maja

clock-img

12.10.2004, 13:19

clock-img

majča

pencil-img

68

Joj, revček!!

Bodi močna, drži se in vedi, da je tudi tebi namenjeno malo bitjece.... sigurno!!!

Pazi nase in pozitivno naprej....

Pozdravček!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem