writing-img

joj

clock-img

22.06.2008, 22:45

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Joj, dons mi je pa mal film poču. No, praznoval smo rojstni dan, no in tastarih je blo cel kup. In vsi mi veselo bašejo tamavga z vso možno hrano in se mu režijo on pa zravn klovne špila (ma nj se mu režijo, sm kr stran gledala). No pol pa po enmu času pridem mem in tamav v en rok papriko u drugi pa krof, en mu pa v usta še mafin tiši. In mi je poču film, nism mogla da se ne bi razkurla, no in spet sem izpadla največja pošast. Matr že tko ga je kr neki skup, pa še sj se ne rab tko napokat.

Kaj naredite v takem primeru? A kj rečete al pustite da ga futrajo???

clock-img

22.06.2008, 22:55

clock-img

Peli

pencil-img

1910

To bi pa jest tud pomoje znorela, čak no sej ni žival, pa še tiste tako ne futraš user posted image .
Drgač pa sm jest kr vesela da sploh kej poje, k ponavad nč noče...

clock-img

22.06.2008, 23:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kaj se ti ne zdi, da se na rojstnih dnevih vsi bašemo? Jaz sem tudi takšna....se kar veselim, če vem, da se bom nažrla....Zaradi ene paprike, nekaj keksov pa otroku res nič ne bo hudega, saj ni vsak dan tako...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

22.06.2008, 23:39

clock-img

barika

pencil-img

6448

Se mi zdi, da si prav naredlauser posted image user posted image , konec koncev je otrok tvoj (vajin) in vidva ga bosta poslušala v primeru slabosti itd...
jaz sem tud od mojga sestri ene par jih napela, ker je bil mali zaspan, ona pa men, da ni...da si namišljujem..pa sem ji povedala svoje

clock-img

23.06.2008, 08:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Meni pa nikoli ne bo jasno, kakšne ljudi imate to okoli sebe user posted image  Mislim, s kakšnimi ljudmi se to družite?

clock-img

23.06.2008, 09:52

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Meni pa nikoli ne bo jasno, kakšne ljudi imate to okoli sebe user posted image  Mislim, s kakšnimi ljudmi se to družite?

Tut js si večkrat to mislem. Res mam čudno žlahto?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem