writing-img

jojoj moj mali ...

clock-img

29.06.2005, 05:22

clock-img

sa

pencil-img

651

..pa ze od 2 kar joka,pa cvili ,stoka sploh ne vem kaj naj.Vrocine nima,tuli pa ko:hudicek::hudicek:..spi mi na obroke po par minutk,tako da sploh ne vem kaj bi mu lahko bilo

upam da ste imele vi kaj bolj mirno noc

clock-img

29.06.2005, 06:19

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

mogoče zobki:zmeden:

clock-img

29.06.2005, 06:26

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Sa, mi smo bili to noč na istem :((. Dobesedno se je celo noč drl in nič spal. Pa je zjutraj moj potipal in se nekaj čuti spodaj na dlesni. Upam, da so rs zobki, ker drugače res pojma nimam kaj ga daje.

LP; B

clock-img

29.06.2005, 07:21

clock-img

Anonimen

ušesa?

clock-img

29.06.2005, 07:24

clock-img

alenkapk

pencil-img

159

No, tudi naš že drugo noč slabo spi. Samo premetava se po postelji in godrnja. Pa še ni nič kaj videti zobkov. Mogoče vročina?:zmeden2:

clock-img

29.06.2005, 07:42

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Kaj pa če mu je vroče?:zmeden2: Naša se je tud premetavala po postli pol smo pa mal okn odprl pa je bilo takoj boljš, spala ko anglček, pa seveda sam z rjuhco pokrita, pa v bodiju brez rokavov.

clock-img

29.06.2005, 07:45

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naš :duda: je danes tudi bolj slabo spal. Jaz mislim, da jim je res prevroče, pa je to zato.

clock-img

29.06.2005, 07:58

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Zanimivo,naš je pa po dolgem cajtu celo noč prespal:bravo::sloncek::bravo::sloncek:

clock-img

29.06.2005, 08:38

clock-img

M&P

pencil-img

433

Evo,se pridružujem klubu nespancev.Mi že tretjo noč ne spimo nič.Spodaj ji rastejo zobki,pa še vsa vroča je,ampak nima vročine.Po mojem ji je vroče,čeprav je samo v bodiju.Groza,naj se že neha to!:grrr:Prej je spala kot top celo noč!

clock-img

29.06.2005, 12:24

clock-img

sa

pencil-img

651

evo nas nazaj.no po celi neprespani noci je ob 5 sledil neutolazljiv jok,ob 6 sva ga peljala k dezurnemu pa nas niso sprjeli:(ker ob 8 zacnejo z delom pediatri in naj pac pocakamo,no pa gremo domov pa nazaj in nas je poslala pediatrinja v bolnico ker je mislila da je nekaj s trebusckom saj je mali kar noge krcu in joku,no v bolnici nas je pregledal kirurg in je rekel da je vse ok da ne cuti nic kaj ..in da je mogoce da je trebuscek malce razrazen od napenjanja in joka.evo zdaj smo doma mali spi in upam da je vse ok in da nas caka mirna noc:zaspan::zaspan::zaspan:

enako pa zelim tudi vsem ostalim :zaspan::zaspan::zaspan:mamicam,zdaj pa za vse ena velika:kava:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem