cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jok pred spanjem

clock-img

28.09.2006, 21:02

clock-img

lucia

pencil-img

37

Naša 6 mesečna pupa user posted image  že od vsega začetka vedno pred spanjem joče.  Včasih tudi po 20 minut, da je že cela mokra, tako se spoti. Jo tolažim na vse mogoče načine, najbolje je, če ji dam roko na obrazek. Ko zaspi, pa spi izjemno "rahlo", neprestano išče stik in če ga ne najde, da ji npr. ne dam roke, se zbudi.   Vem da smo jo razvadili, saj je spala že v svoji posteljici, vendar je nikakor nisem mogla uspavat. In je jokala prvi dan skoraj 30 minut in 5 dan isto, potem sem odnehala in sedaj spi pri meni.  Me ne moti, rada bi samo vedela, ali ima katera podobne izkušnje ali rešitev. Jaz sem probala z uro (vedno ob pribl. isti uri spati, pa sem probala z kopanjem pred spanjem, pa z tem, da sem ji naredila zanimivo in je bila bolj utrujena, pa manj utrujena, pa z vtriljakom, lučkami...). Res ne vem, kaj naj še probam. Med spanjem tudi večkrat zajoka, včasih se sploh ne zbudi, pa joče ... user posted image

Sem vprašala pediatrinjo, pa nima rešitve.user posted image

Jaz pa vse kar želim je, da bi moja pupa mirno spala.user posted image

Sedaj ko pišem, spi in me drži za eno roko, če odmaknem se zbudi.user posted image

Lp Katja

clock-img

28.09.2006, 21:29

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Poskusi jo dati spat prej (ne vem, kdaj jo daješ zdajuser posted image ). Pri našem prvem in pri prijateljičini pupi je to delovalo. Enostavno sta bila že tako zaspana, da sta lahko samo še tečnarila, zaspati pa nista mogla. Je pa tako, da se eni dojenčki ne znajo umiriti drugače, kot da malo jokajo, pa ne pomaga čisto nič. Možno je, da je vaša take sorte.

clock-img

29.09.2006, 08:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aja, ker išče stik - poskusi s kakšno ninico (igračko, pleničko, kaj takega). Večina otročkov rada kaj stiska in žuli med spanjem. Naš taprvi se je čisto nenačrtovano navlekel na ono pikapolonico iz telegrama, tamalemu sem pa že od začetka prav plansko dajala plenico (tisto, ki jo imava med dojenjem zraven, da ne teče vse naokoli). Ko jo stisne k sebi, začne kar očke zapirat. Če ti uspe jo navaditi na kaj takega, se bo mogoče potolažila še preden se bo dobro razburila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem