writing-img

junijke

clock-img

20.04.2005, 10:53

clock-img

Bučika

pencil-img

128

Pozdravljene,
a mi lahko katera zaupa kako obleči dojenčka ko gre iz porodnišnice v tem času?:duda:Sama kar razmišljam o tem,čeprav imam še celih 8 tednov do mojega PDP.
Prvič sem rodila v jesenskem času:modri: in takrat sem kar vedela kaj ga obleči,pa še v materinski šoli so povedali,zdaj pa ne hodim v materinsko in ne vem.Ali je res,da naj bi našim malčkom v tem času zakrili vsaj malo oči,zaradi premočne svetlobe?
Sicer se pa počutim odlično in že komaj čakam,da dočakamo našo :roza:deklco.
Lep deževen dan vsem in hvala za odgovore
Bučika :zmeden2:

clock-img

20.04.2005, 11:19

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Jaz se ubadam z enkim problemom in so mi svetovali takole: majčka z dolgimi rokavi, bombažen kompletek (jopica, hlačke ali pa pajacek z dolgimi rokavi), copatki in pa obvezno bombažna kapica. Za vsak slučaj pa je dobro imeti pripravljeno tudi kakšno malo tanjšo dekico, če ne bi bil ravno ne vem kako topel in sončen dan.
No to je nekako tako na hitro :ups:, upam da bo še katera napisala kaj na to temo ;).

clock-img

20.04.2005, 12:15

clock-img

Maša

pencil-img

348

IŠČI NA FOUMU PRVIČ NOSEČA....Kako obleči novorojenčka - JUNIJA!

LP,
MIDVA:nosecka:

clock-img

21.04.2005, 12:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem rodila lani junija. Filip je bil za domov oblečen takole:
- pamperska
- ena plenica in povijalne
- mako majčka
- bodi z dolgimi rokavi
- žabice in jopica
- kapica

Za vsak slučaj sem imela še tanjšo dekco pripravljeno. Tisti dan, ko sem odhajala domov ni bilo preveč toplo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem