writing-img

jutranji urin za test

clock-img

31.03.2008, 08:07

clock-img

dana

pencil-img

1395

V soboto je bil že 34. dan ciklusa, kar pri meni ni sicer nič nenavadnega, saj imam ciklus od 28 do 35 dni. Pa sem vseeno delala test (baby chek) in to sredi dneva. Pokazal ni nič.

No danes je 36. dan pa M še vedno ni. Ali je možno, da mi v soboto ni pokazal zato ker bi mogla uporabit jutranji urin?

Jaz mislim no, da če bi bila noseča, bi mi tudi sredi dneva test to pokazaluser posted image  ali pač ne...

Zadnje 3 leta sem jemala KT, zdaj je pa 7 mesecev kar sem nehala.

clock-img

31.03.2008, 08:32

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Vse je možno......

Če imaš PCO, potem po prenehanju KT nimaš rednih M.

Jaz navijam, da nisi imela dovolj nosečniškega hormona in da boš kmalu zagledala user posted image

clock-img

31.03.2008, 10:25

clock-img

little angel

pencil-img

477

ampak kljub PCO lahko zanosis?kako se pa to zdravi?

clock-img

31.03.2008, 10:43

clock-img

dana

pencil-img

1395

Betty - če imam PCO (tega ne vem, ker nisem bila na UZ - če ne bo nosečnosti in ne M bom seveda šla na UZ), sem ga imela tudi 4 leta nazaj, ko sem v prvo zanosila ?? ali je možno, da se mi je to pojavilo zdaj? Ker v prvo sem zanosila 3 mesece po prenehanju jemanja KT, donosila in normalno rodila. Mi pa vse do sedaj ni G nikoli omenila, da bi imela PCO.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem