writing-img

jutri naredim CB

clock-img

13.06.2005, 21:01

clock-img

SANČI*

pencil-img

17

ja men zamuja moja:hudicek: že četrti teden tak da ne vem kaj je. tud jaz sem jedla klomifen pa sem mela čist redne menstruacije na 32 dni dokler sem ga jedla ko pa sem nehala marca letos je vse ponorelo ne vem kaj je zdaj to.
me tako zelo špika v jajčnikih drugače se dober počutm sam ne vem kaj je to špikanje zdaj M pa mi tolk zamuja. a bi lahk blo to to.
a če si noseč te kaj v jajčnikih špika. sem že bla jaz tud noseča 8 let nazaj pa sem že mal pozabla.
lepo se imejte vse pa velik:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa pa

clock-img

13.06.2005, 21:06

clock-img

aljča

pencil-img

855

SANČI za:roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:držim pestke, da bo jutri velik sonček v tvoji kopalnici posijal.Ko si noseč ti lahko sto stvari fali in tud špikanje je lahko eno od njih;).
Punca javi nam kaj bo pokazalo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.
L.p.Alja:metulj::metulj:

clock-img

13.06.2005, 21:21

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Mene je na začetku ful špikalo v jajčnikih, tako da...:miska::miska::miska:

clock-img

14.06.2005, 16:04

clock-img

girly

pencil-img

951

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

da bosta jutri :roza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem