writing-img

kašelj

clock-img

08.02.2008, 09:45

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Naša punčka je stara 4 mesece in se je kot izgleda nalezla nekega prehlada. Neprestano kašlja.

Zanima me s čim ji lahko kašelj ublažim? Se dobi kak sirup ali kaj podobnega, ker bi ji že lahko dala?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

08.02.2008, 10:12

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Teli kašlji so kr zahrbtni.... če traja dalj časa, pa da se ne izboljšuje jo pelji kar k P, da ji pljučka posluša. Hitr je kak bronhitis user posted image .
Drgač so pa na RR mamice hvalile kremo materina dušica, pa sem jo nabavla sam je še nisem rabila, tko da ti ne morem svetovat user posted image
Verjet pa, če kašlja je fino, da čim več pije, da se lažje izkašlja...user posted image , jaz tudi čakam na odgovore izkušenih mamic user posted image

clock-img

08.02.2008, 10:26

clock-img

Anonimen

Pri našemu se je tudi nekaj takega dogajalo.Pogosto je pokašljeval in smo
kar k zdravniku odšle z hčerjo,nikoli ni odveč obisk pri pediatru,če mamico skrbi in ne ve pri čemu je.Izkazalo se je,da ni nič hudega,celo rečeno je bilo,da je to pogosto pri dojenčkih.Vendar pazljivost ni nikoli odveč.Obišči pediatra opiši simptome,ti bo on svetoval kako in kaj.Poskusi še z vžaenjem prostorov z inhalacijo s paro.Narediš z rjuho šotor se vsedeš spodaj z otrokom v naročju,seveda z loncem vrele vode.Nikoli ne bodi sam svoj zdravnik (dobrodošli nasveti drugih),vedno ko si v dvomih poišči strokovno pomoč,ker vsaka težava ne pomeni,da gre za isto obolenje,kot pri drugih.

clock-img

08.02.2008, 11:00

clock-img

lelčy

pencil-img

336

Pri dojenčkih, mlajših od 6 mesecev, je kašelj neobičajen simptom, zato je posvet z zdravnikom nujen.

To sem prebrala na eni spletni strani zato ti tudi svetujem da obiščeš pediatra ker nikoli ne veš kaj se skriva za kašljem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem