writing-img

kašice

clock-img

15.01.2007, 13:36

clock-img

Tia27

pencil-img

364

zanima me s čim jih pretlačite, kako je najbolje,jaz jih s paličnim in mu je ful okusno,pa ve,lp

clock-img

15.01.2007, 14:56

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi smo jih najprej z paličnim, kasneje pa kar na vilčko, da se je navadila na grobo hrano(koščke).user posted image

clock-img

15.01.2007, 20:49

clock-img

tati2

pencil-img

73

Mi sadje pretlačimo s paličnim mešalnikom , zelenjavo pa večinoma z vilico.

clock-img

15.01.2007, 23:06

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas uporabljamo za zelenjavo največkrat kar vilico, za sadje pa steklen strgalnik ali multipraktik, če naredim čežano iz kuhanega sadja.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

16.01.2007, 10:33

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Nikoli nisem pasirala z paličnim. Samo pretlačila z vilico. Jabolko ji kar z žličko šobam in lepo poje, pa še rjava tako ne postane in ne zapira. Zelenjavo in meso tako skuhaš in nato z vilico pretlačim in meso na male koščke "razpotegneš" user posted image . Če pa sadje kuhaš se tudi da fajn pretlačit z vilico. Suho sadje pa namočim čez noč in nato nakratko prekuham. Marelico na pol prelovim in samo sredico ven potegnem, olup pa sama pojem, tako tudi figo, s kuhanim jaboljkom zmešam in je to to.

Gremo veselo.

clock-img

16.01.2007, 11:01

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Meni je patronažna rekla, da s paličnim mešalnikom razbiješ molekule v hrani (user posted image  sem si prav zapomnila?) in jo tako "uničiš". Svetovala mi je, naj kuhane stvari pretlačim z vilico, surove pa naribam na steklen ribež. Ampak steklenega ribeža nisem še nikjer videla, grem počasi v akcijo za njim.

clock-img

16.01.2007, 13:40

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Na začetku pretežno paličnega in steklen strgalnik, zdaj samo še vilico in občasno strgalnik. Včasih pa hrano kar narežem na koščke. Smo šli lepo postopno in ni bilo problemov..

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

16.01.2007, 14:01

clock-img

monika30

pencil-img

563

Tudi mi smo čisto na začetku uporabljali palični mešalnik, sedaj pa kar z vilico pretlačim.

Luskan, jaz sem stekleni ribežen kupila v Merkurju.

LP.

clock-img

16.01.2007, 16:27

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Luskan,

steklen strgalnik imajo tudi v Sparovih trgovinah, tam kjer imajo razstavljene kozarce in krožnike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem