writing-img

kaj še...

clock-img

22.03.2013, 09:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

leto bomo imeli končno svoj prostor za hišo-beri kjer ni taščinouser posted image

nebi rada veliko vlagala letos v tole ker imava malo večje načrte za takrat ko bo čas in pa denar..

bi pa vseeno imela rada svojo mizo da sem lahko ko imamo obiske tam in ne na taščinem..

skratka..rada bi naredila nekako "domače" vse skupaj..je trava, so drevesa in vmes bo miza..tista plastična ovalna
tm mam že mini skalnjak..

sm študerala da bi s tamalim pobarvala leseno gajbico jo obrnila okrog in tam dala gor rože..pri babi sem videla da ima kar nekaj starih košar in bi prebarvala in imela notri rože..no tukaj se pa moje ideje končajo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

22.03.2013, 12:37

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Mini, zadnjič sem na fb našla dobro idejo za vrtno garnituro iz lesenih palet in blazin na vrh... poiščem, pa prilepim... če bom znala seveda...

clock-img

22.03.2013, 12:47

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Nekaj v takem stilu... nisem našla tiste, ki sem jo iskala... je pa ta zelo podobna

user posted image
lp

clock-img

22.03.2013, 12:48

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Aja, ti bi rada dekorirala okolico.... če si na fb, poglej creative ideas, tam je dosti takih zabavnih reči, ki jih narediš...

clock-img

22.03.2013, 19:00

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kake lučke z dreves za zvečer, rože..
user posted image
user posted image

kamenčki (tudi za otroke, da sodelujejo v oskrbi - men ful dobra ideja)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

pa razne zasajevalne forice bi dala - gume, palete
user posted image
http://1.bp.blogspot.com/-4nKkLYaORJQ/T4YmFYDCxJI/AAAAAAAAHiM/0-[img]Iw_vD2V64/s1600/RECYCLED+PALLETTE+TIMBER+VEGGIE+GARDEN+MIFGS+2012.JPG[/img]
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem