writing-img

kaj gre pa najbolj na živce........

clock-img

25.11.2008, 10:36

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

vašim otrokom he he , če smo že čvekali o tem kaj gre nam user posted image user posted image , mojima dvema fantoma , gre na živce moje petjeuser posted image , vsa hrana ki se smatra kot domača......kislo zelje , žganci ......, moje sitnarjenje da naj pospravita obleko, učenje matematikeuser posted image in fizike,......buci guci babice, kot pravit ker jima vedno uničita frizureuser posted image user posted image , dolgočasje, vstajanje pred 8 uro in he he ponedeljki ......, pa še kaj bi se našlo user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 10:39

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mojemu ne gre pa nič na živce. Res se prav ničesar ne spomnim.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

25.11.2008, 10:44

clock-img

Anonimen

Vse , kadar zahtevam kaj od njih....no, včasih pa tudi brez nerganja kaj naredijo. Drugače pa, če kakššno paniko vzganjam....seveda se ponavadi pokaže za nepotrebno user posted image

clock-img

25.11.2008, 10:46

clock-img

Anonimen

Baje, da jo lupčkam user posted image . Se je ostro uprla, da lupčkanja ne mara. Lahko pa jo objemam po mili volji user posted image .

clock-img

25.11.2008, 11:04

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Sin ne prenese, da ga recimo ati lubčka, če ni obrit (ampak čisto do gladkega) pa zjutraj, ko mu ni za vstati, ne mara, da jaz pojem medtem, ko mu umivam zobe.

clock-img

25.11.2008, 12:11

clock-img

vilincka

pencil-img

18

Žabe. Če mu jih samo pokažem, kar z očmi zavija in javka, pa še nima 2 leti. Bog ne daj, da mu jih začnem oblačitiuser posted image .

clock-img

25.11.2008, 14:29

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Našemu tastarejšemu: Vsako vprašanje o sošolkah user posted image
Našemu tasrednjemu: Vsaka prošnja, da bi pri čem pomagal user posted image  (joooj, pa spet jaz!)
Naši tamali: Vse, kar se tiče hrane in bonbonov user posted image  (ne bi jedla nič, razen bonbonov user posted image )

clock-img

25.11.2008, 14:35

clock-img

amaya

pencil-img

4434

uh, že zdej....ne prenese, ko ga dam sedet v voziček. Sej potem se skulira, prej pa mora fanj zavriskat, se stulit, zvijat kot kača....

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

25.11.2008, 15:03

clock-img

candy22

pencil-img

49

sin: motenje med med gledanjem fuzbala in igranjem računalnika user posted image , govora o tem kaj se mu lahko zgodi, šoleuser posted image , zelenjava user posted image
hčerka: bratauser posted image , resničnostni šovi, sneg user posted image , ko jo pokličem za pomoč 2 na dan , 1 krat še pride, 2 sitnari , ampak jo nato pokličem zanalašč še 10 kratuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni