writing-img

kaj bi bilo to

clock-img

24.02.2008, 21:11

clock-img

ency

pencil-img

131

Zivjo, vem da je bilo o teh izcedkih ze veliko napisanega, sam nikjer ne zasledim takega primera, kot ga imam sama, zato vas prosim za kako mnenje.Menstruacija mi zamuja ze 20 dni, naredila sem 2 testa, oba negativna. Zadnjega sem delala 5dni nazaj. Zdaj pa imam nek cuden izcedek, gost kot krema. Opazit ga je samo, ko se obrisem, oz. ce si ga dam dom s prstom (mal neumno napisano, ma ne vem, kako naj se izrazim). Naj omenim, da sem zelo podvrzena glivicam, zelo pazim glede higiene in vsega, tudi perilo je bombazno, pazim na OH...vendar nikakor da se tega resim.Uglavnem, zanima me, kaj bi bil ta izcedek, ker sem ze cisto na koncu z zivci, mogoce je sam navaden bel tok,ne vem. Aja prsi me zelo bolijo ze 2 dni. Ali bom koncno dobila user posted image ?

clock-img

24.02.2008, 21:47

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

vse je možno, lahko da se napoveduje user posted image , lahko da je vnetje, lahko pa je tudi napoved česa lepšega, npr. user posted image  pa še prej nisi imela dovolj nosečniškega hormona.

Držim pesti, da čimprej izveš kako in kaj in da ugledaš user posted image

clock-img

24.02.2008, 22:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naroči se na pregled. Meni je Ma zamujala zaradi vodne ciste.

clock-img

24.02.2008, 23:07

clock-img

ency

pencil-img

131

Joj upam da res ni kaj ful narobe, sem ze tako panicna! A si imela kak cuden bel tok zaradi vodne c.?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem