writing-img

kaj bi ve naredile - narocanje na spletu

clock-img

09.01.2013, 13:59

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Punce, dajte mi povedat kaj bi ve naredile v mojem primeru. Vceraj sem si nekaj narocila na spletu in je bila cena 126 eur, danes prej dobim na mail njihovo reklamo in pogledam notri in vidim, da so to danes znizali na 90 eur. Haloooo, to je 36 eur manj. Mi kaj morejo, ce sedaj spet narocim po tej novi ceni in ko pride prva posiljka z visjo ceno jo sam nazaj posljem in pocakam in obdrzim drugo posljko z nizjio ceno. Sam se razlog bom mogla navest zakaj vracam. Placilo itak ni problem, ker bom placala racun pol ko dobim.

clock-img

09.01.2013, 14:08

clock-img

petea

pencil-img

5336

Poskusila bi jih poklicati, sploh če gre za slovenskega ponudnika, in jih povprašala, kaj se da narediti oz. če bi mi lahko obračunali po akcijski ceni.

Drugače pa tako, kot si napisala - vrnila blago in ga naročilo ponovno, morda na drugo ime.

clock-img

09.01.2013, 14:25

clock-img

emma83

pencil-img

635

Stornirala prvo narocilo in narocila se enkrat. Magari jih poklici ali poslji mail.

clock-img

09.01.2013, 15:19

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Hvala obema. Da dam na drugo osebo se nisem spomlna, le nisem tok kriminalc user posted image user posted image sem pa hotla na moza v sluzbo narocit in sem sicer dala izdelek v kosarico, tam pa mi je napisalo, da ga ni na zalogi vec. Imajo sam se eno barvo v eni veliki izvedbi in so zato ocitno se dodatno znizal, da prodajo. So mi pa ze zjutraj sporocil, da je izdelek ze na poti, narocila sem pa vceraj zvecer, so vsaj hitri user posted image
Ja, vec glav, vec idej. Hvala.

clock-img

09.01.2013, 20:55

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Stvari, naročene preko spleta, lahko vrneš v roku 14 dni brez razloga.

clock-img

09.01.2013, 21:56

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Meni je jasno, da stvari kupljene na netu lahko vrnem v roku 14 dni, naceloma je sicer zazeljeno, da se navede zakaj se vraca. Poanta v mojem primeru je bila, da bi izdelek vrnila iz se preden bi ga oni dobili bi jaz spet narocila identicno istega. Zraven niti ne zaracunajo postnine. Malo cudno za pojasnit bi bilo to.

clock-img

10.01.2013, 00:29

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Poskusila bi jih poklicati, sploh če gre za slovenskega ponudnika, in jih povprašala, kaj se da narediti oz. če bi mi lahko obračunali po akcijski ceni.

jst bi tut tako naredila. Se mi zdi fer tut do prodajalca...

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

10.01.2013, 09:43

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

tok ste zvite, da je presta za vas ravnilo.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem