writing-img

kaj je boljše

clock-img

26.01.2008, 13:18

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

mnenja se razlikujejo,kaj pa ve mislite?je bolj zdravo eno leto starega otroka hraniti z milupino mlečno kašico,ki se meša z vodo ali na kravjem mleku skuhati gres,riž...user posted image eni svetujejo tako,drugi drugačeuser posted image kakšna so vaša mneenjauser posted image hvalauser posted image

clock-img

26.01.2008, 13:23

clock-img

Anonimen

emo leto staremu?
pri aki starosti so moji otroci jedli to kar sva jedla midva. tako da se nisem obremenjevala s tem. kar je bilo pri roki to sta pa jedli.

clock-img

26.01.2008, 13:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Eni ful pretiravajo z uvajanjem GH ali pa je otrok alergičen nanj. Zato se mnenja razhajajo.

Moja od 11m je KM in ji tudi vse delam na njem.

clock-img

26.01.2008, 15:49

clock-img

vvns

pencil-img

87

Moj mali je začel jeti alpsko mleko pri 9 mesecih, pa raje sem mu sama skuhala gres, čokolino,....
Pri enemu letu je pa že jedel tisto kar sva midva.user posted image

clock-img

26.01.2008, 15:50

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Če nima alergij potem mu daj navadno mleko. Naš je pri enem letu tudi jedel našo hrano.user posted image

clock-img

26.01.2008, 19:39

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Jaz sem do enega leta uporabljala adaptirano mleko, potem pa navadno.

Letos pa bo!

clock-img

26.01.2008, 19:49

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Eni pravijo tak, drugi pa drugače, ti pa naredi tako, kot se tebi zdi najbolj prav.
Pri enem letu so moji že jedli to, kar midva (razen najstarejša, ker je imela alergijo na kravje mleko - pa je sojine izdelke uživala).

< Sporočilo je popravil lelaval -- 26.1.2008 19:54:19 >

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.01.2008, 19:51

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

user posted image

Letos pa bo!

clock-img

26.01.2008, 19:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kepa, tisto je moj user posted image  napisal. Sem že popravila user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.01.2008, 20:05

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Jaz sem dojila le do 3h mesecev in potem hippo, potem pa sem malemu od 6 mesecev ža dajala hrano, ki sem jo jaz jedla. Sem hodila k kmetom po mleko in je mali -od mleka-ker so dajali silos za jest kravam, dobil bakterijo na črevesju in mi je zdravnik svetoval, naj otroku dajem alpsko mleko, da je najbolje. In potem sem mu pač alpsko dajala. Je pa res, da moj nikoli ni htel jesti nobene kašice-niti sadne, kaj da bi šele grisuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem