writing-img

kaj je z Voljo

clock-img

12.05.2005, 16:01

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Mislim ono ki se konča na net. Doma sem imela dobr poščihtan se mi je RR takoj narisu- zdej sem mi pa slikajo njihove strani- pa nikamor drgam ne morm. A si minute kopujejo?

clock-img

12.05.2005, 16:34

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Ej ne vem, jaz sem tudi tolk jezna na ta internet včasih:grrr:
A veš kaj se je pa nam zgodilo, na internet smo vstopali preko modema in prejšnji mesec dobili položnico za telefon za 36.000,00 - zaradi interneta:zmeden:

Potem smo pa na Telekom klicali in so nam razlozili, da ker smo vstopali preko modemo (mi preko Volje) in računalnik ni našel povezave, se je povezal kar na enega nekam bolj južno in posledično - dražji impulzi. Za znoret.
Zdaj imam ADSL, pa tudi včasih nekaj štrajka

clock-img

12.05.2005, 17:07

clock-img

tinkatin

pencil-img

17

Hej.

Punce to je tako. Volja.net ne štrajka, ampak ima samo novo storitev za svoje uporabnike. V bistvu se ti najprej pokaže Voljina stran, kjer laho vidiš, če imaš kaj novih sporočil, kdaj si se nazadnje povezal, koliko časa si bil povezan,....
Če želiš it na kakšno drugo stran, enostavno klikni na opcijo "zapri okno" in te bo spustilo na željeno stran.

Margareta, tebi so na Telekomu napačno razložili zakaj imaš tako velik račun! Najbrž si imela na računalniku nameščen t.i. "webdialer", ki se povezuje preko drugih številk in ne preko Volje in Volja.net nima s tem čisto nič. Glede teh "dialerjev" je bilo že veliko napisano, na računalniku je treba imeti zaščito, da se ti takšne in podobne stvari ne namestijo na računalnik.

Evo, tu je še en link in si preberi:
http://24ur.com/bin/article.php?article_id=2046129

To je to. Lep pozdrav:)
tinkatin

clock-img

12.05.2005, 19:07

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Ja imaš prav, so res nekaj govorili o eni zaščiti in hekerjih, ampak ti povem, da jim čisto nič ne verjamem več.:hudicek:
Zdaj imamo adsl in menda do tega ne more več priti. Menda:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem