writing-img

kaj jedo?

clock-img

04.07.2005, 21:56

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kaj imajo raje:duda: in kaj jim ponudite, doma pripravljeno hrano ali kupljene kašice?

clock-img

04.07.2005, 21:58

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Ko gremo z doma, ji s sabo vzamem kupljene kašice, drugače pa doma pripravljamo hrano, razen, če se nam kam mudi.

Kupljenih zelenjavnih kašic ne mara, medtem ko sadne obožuje.

clock-img

04.07.2005, 22:20

clock-img

lidia

pencil-img

501

:metulj:pri nas povsem enako!:metulj:

clock-img

04.07.2005, 22:41

clock-img

valči

pencil-img

2344

Kupljene hrane zaenkrat ne mara,ji sama kuham,rada ima edino kuplene kašice od Hippa,ki se mešajo z vodo,je jih za večerjo:muca:

clock-img

05.07.2005, 07:18

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Sadje pripravim sama, kosilo pa iz kozarčka Hipp (po 9m pa bomo začeli s hrano, ki jo jemo mi - seveda nezačinjeno). Zvečer mlečna kašica Milubrei.

Lp

clock-img

05.07.2005, 09:44

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz sem bila pri prvem kar naprej zunaj (na terenu in tako:)-), torej sem več ali manj kupovala Hipp, Nestle, Alete kašice, tudi Frutek... - in vse je več ali manj rad jedel, skoraj bolje kot doma:zmeden:

Enostavno nisem komplicirala, pa je bil vedno zdrav, tako da;)

Zdaj pri drugem 4-mesečniku še ne vem, ker mu nekako še ne potegne nič razen mleka in tako.

pa-pa Mina1

clock-img

05.07.2005, 15:22

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz jima vso hrano pripravljam sama, razen če kam gremo jima dam Hippovo kašico - sadno. Sem jima kupljeno dala sama kakih 2x.
Rada imata pa oboje.

clock-img

05.07.2005, 23:14

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Naša je poseben primer - zelo neješča. Kašic in frutkov sploh ne mara, če kam gremo, ima za malico kruh ali banano ali piškot. Tudi pri domači hrani je izbirčna, usta odpre le, če je (zanjo) dovolj okusno, se pravi vsaj malo posoljeno in začinjeno. Ker je taka suhica, ji ugodimo, saj drugače sploh ne bi nič jedla...
Lp, Pikca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem