writing-img

kaj menite??

clock-img

14.02.2005, 12:21

clock-img

s1

pencil-img

45

Pozdravljene mamice,
imam en kup vprašanj:
Koliko naj grem z dvomesečno punčko ven? Kakšne naj bodo temperature, ali je važno samo da je plus in ne pretiranega vetra?
Kako uredite z dojenjem in previjanjem, če greste na kak malo daljši izlet? Se to lahko v avtu uštima?
Hvala. Nataša

clock-img

14.02.2005, 12:27

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz grem ven vsak dan če se le da,zrak nič ne škodi,sam vetra se izogibam.Nisem bila nikjer še tako daleč z :duda: ,da bi morala za to skrbet.

clock-img

14.02.2005, 12:35

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Manj ko boš komplicirala bolje bo. Previješ v avtu, dojiš tudi, lahko greš v kakšen večji nakupovalni center, kjer imajo previjalnico (Mercatorji, Emporium, ....) Lahko tudi v vozičku, odvisno od tega kakšen je voz.... al pa v gostilni na wc-ju.... če imajo seveda prostor.

Ven pa sam da ne lije, pa da res ornk ne piha..... več ko boš zunaj, bolj bo otrok zdrav in odporen.

clock-img

14.02.2005, 12:37

clock-img

Bib

pencil-img

266

Če ne piha veter in če je toplo, (jaz gledam da je vsaj kakšna stopinja) greva obvezno vsak dan ven.

Smo pa že šli na morje, tako da sem podojila kar v avtu. Previli smo se pa doma, prej in potem.
Če te še kaj zanima kar piši.

Lp..:sloncek:

clock-img

14.02.2005, 12:47

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Če se hoče voziti... vidva kar uživajta.. pazi samo, da ne piha preveč;)

LP

clock-img

14.02.2005, 13:23

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz grem ven tudi ob minusu, samo da je lepo vreme (ne lije dež ali zelo ne piha). zdaj pozimi je mal kriza s previjanjem v avtu (no ja, saj kakih drugih izkušenj razen zimskih tko nimam), ko bo topleje se bo dal pa vse to sigurno kar v avtu poštimat. jaz uštimam tko, da se najprej previjeva, podojiva, podremo kupčka in hop ven. sam pri naši vem, da bo vsaj 3 ure mir, tko da se lahko vse splanira.

clock-img

14.02.2005, 13:44

clock-img

urši*

pencil-img

1037

MAGI, najina sončka sta pa rojena na isti dan!!!:bravo:
kako sta kaj, a vaju kaj šravfa??mojga ful, pa še zaprt je po tem novalacu, ki je proti krčem!!!:((
kolk pa ri spi čez dan??
lp, urši*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem