writing-img

kaj mi priporočate da podložim

clock-img

12.07.2005, 22:19

clock-img

cinci

pencil-img

403

ja no gremo na morje v soboto.
In naša :duda: bo spala v stajici,no kaj mi priporočate da podložim da bo čim bolj udobno za spat.pa še kak nasvet mi lohk daste;):)

clock-img

12.07.2005, 22:24

clock-img

Anonimen

A to misliš tisti stajici, kao prenosni posteljici? No, saj ni toliko važno. Jaz bi kupila penasto gumo, je še najcenejše pa čisto v redu za kratek čas.

clock-img

12.07.2005, 22:28

clock-img

cinci

pencil-img

403

ja to ja;)sej vem da je smešn sam kje pa prodajajo to penasto gumo,rajš vprašam, :ups: da ne bom preveč okrog letala.
;)

clock-img

12.07.2005, 22:33

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz sem jo kupila v astri spodaj, nasproti gospodarca

clock-img

12.07.2005, 22:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo našemu dali za tiste 3 tedne eno odejo za odraslega, ki smo jo zložili na velikost stajice.

clock-img

12.07.2005, 22:41

clock-img

Anonimen

A veš, da ne vem, v Kranju so jo včasih imeli v Astri, zdaj pa Astre ni več ... Po moje kje tam, kjer imajo talne obloge. Kakšen Obi ali Baumax .. malo jih prej pokliči.

clock-img

12.07.2005, 22:46

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz, ko sem privajala Kristino na spanje še kje drugje, razen v svoji posteljici, sem ji dala kar prešito odejo iz državnega paketa.

:muca:

clock-img

13.07.2005, 07:11

clock-img

saratanja

pencil-img

203

mi smo v leklerku kupili tako zložljivo peno prav za to posteljico. Je super, ker se na manjše zloži, pa še oblečena je v blago.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem