writing-img

kaj naj si mislim

clock-img

30.07.2007, 12:56

clock-img

Anonimen

pred parimi meseci sva z partnerjem,s katerim sva skupaj 12 let imela krizo,katere je bil povod on.Ne bom rekla da me je prevaral,so pa bile druge stvari,klici,sms...No,pač sem se odločila da ostanem z njim.Ampak še danes nisem povsem mirna.On zagotavlja,da je prekinil vse stike(da se niti nikoli nista srečala,da do tega ni želel da pride).do me mene je ok ,vse lepo in prav.Ko sem zvedela za njegovo dogodivščino,sem si tud jaz začela z enim tipom dopisovat,se klicat,pač da si da duška.Vem da to ni prav ampak pomaga vsaj malo.Vse sem mu povedala,ker me je pekla vest.Sprejel je normalno,me pa skrbi,zakaj nikoli nič ne komentira,nič ne vpraša,če še tipa kdaj vidim,ali mi teži,popolnoma nič,kot da mu je vseeno.Po drug strani pa je malo ljubosumen.Jaz še zdaj včasih drezam v njega,kdo je bila ta pa ženska,kje živi....On pa ni.Ali mislite da mu je vseeno?user posted image

clock-img

30.07.2007, 12:58

clock-img

Anonimen

Ali mislite da mu je vseeno?

Ja.

clock-img

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image user posted image user posted image user posted image  Najprej se odločiš, da bosta šla naprej, potem pa pogrevaš staro juho??? Odrasti bo treba punca draga.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

clock-img

Anonimen

jaz bi dala to temo pod "otroci"

clock-img

30.07.2007, 13:03

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

jaz bi dala to temo pod "otroci"

fajn bi bilo, če bi obstajala tema Veliki otroci

clock-img

30.07.2007, 13:11

clock-img

gojska

pencil-img

1128

po mojem ne sprašuje, ker noče bit vprašan.

clock-img

30.07.2007, 14:00

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Mogoče se mu pa enostavno ne zdi fer, da bi te spraševal, če pa je sam prvi nareditl to, verjetno si tudi ne želi preveč zvedet... To pač ni luštno za nobenega od vaju in hoče to čimprej pustit za sabo. Glede na to, da je zdaj vse ok med vama, bi rekla, da je po moje tudi prav tako. Rajši uživaj z njimuser posted image

clock-img

30.07.2007, 14:17

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne, mu ni vseeno, za moje pojem je pač tak tip, ki stvari sprejema drugače, kot ti.

Moj je isti. Vem, da če bi bilo kaj takega, bi bil tiho in si mislil svoje, ker ga enostavno ne bi zanimalo več in v preteklost ne dreza rad.

clock-img

30.07.2007, 14:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali mislite da mu je vseeno?user posted image

Ali misliš vseeno zate, kaj si počela, ali vseeno kako drugače?

Skratka, če misliš zate, potem je moj prvi odgovor.

clock-img

30.07.2007, 14:20

clock-img

Anonimen

Ja, najbrž mu je vseeno, ker verjame vate. Ve, da ga imaš rada.

clock-img

30.07.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Mogoče mu ninvseeno ampak ve,da si se mu maščevala na tak način pa te raje pusti pri miru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem