writing-img

kaj naj storim

clock-img

23.05.2005, 15:36

clock-img

Anonimen

Jaz imam do PDP-ja še 49 dni. Moj delodajalec pa mi še ni in ni dal papirjev za CSD. A mi bojo hudo komplicirali. A je še katera nosila papirje tako pozno kot bom jaz? Bilo je rečeno 60 dni pred PDP.

Upam da nebo nič preveč narobe.

Sedaj grem pa šefa spet poklicat da vidim kak izgovor bo imel sedaj.

clock-img

23.05.2005, 19:50

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Papirje dobiš na CSD in jih daš delodajalcu za izpolniti!!!!!, to je nuja in tako je po zakonu, ti jih kar pobaraj, drugače boš imela probleme le ti.

Ti izpolniš vse tisto kar sama lahko, ostalo (plače in tako) pa služba...

pa-pa Mina1

clock-img

23.05.2005, 21:04

clock-img

Anonimen

Jaz sem že vse izpolnila vse iz svoje strani sedaj pa čakam na delodajalca da mi te papirje vrne.

clock-img

23.05.2005, 21:24

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Odvisno od csd-ja...meni niso nič komplicirali, pa sem tudi kar zamujala...oziroma nekaj še dopolnjevala...
Se da po večini vse zmenit...

clock-img

26.05.2005, 08:36

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Meni je uslužbenka na CSD rekla, naj v primeru, da predolgo časa čakam na izpolnjene papirje s strani delodajalca, obvestim njo in mu bodo poslali uradni poziv. S tem bi bila tudi jaz krita, da nisem sama kriva za zamudo roka. No, pri meni je na koncu šlo za en teden zamude. Povprašaj na svojem CSD, ker ne bi bilo fer, da bi ti kasirala kakršnekoli posledice zaradi delodajalčeve malomarnosti ali celo "žlehtnobe". Ne vem, koliko so na vašem CSD pedantni, ampak pri nas kar zahtevajo, da se držimo roka oz. jih vsaj obvestimo, če se kje kaj zaustavi...

:rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem