writing-img

kaj naj storim

clock-img

21.10.2005, 11:12

clock-img

lutka

pencil-img

1323

...na POS-u (trgovina) sem včeraj odtipkala premalo denarja. Namesto 10.000 sit sem natipkala 1.000sit. Seveda je bilo zvečer 9.000 sit minusa. Mene je skoraj kap trofla user posted image user posted image  seveda je trajalo kar nekaj časa da smo ugotovili kje je napaka.

Ali je že imela katera podobno izkušnjo ?

Mi bodo na banki pomagali, če jih prosim ali bi poslali obvestilo, da je prišlo do napake?

V glavnem jezna sem sama nase, ampak zdaj moram nekaj naredit, da mi ne bo treba ta denar dat iz mojga žepa user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

21.10.2005, 12:09

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jaz bi na tvojem mestu poklicala banko, zgubiti tako ali tako nimaš kaj, poveš kaj se je zgodilo, potem boš pa že videla kaj ti bodo povedali...pravijo beseda ni konj, in lepa beseda lepo mesto najde

držim pesti, da se ti dobro izteče

clock-img

21.10.2005, 12:16

clock-img

Anonimen

ja tabol da banko pokličeš

men se je glih kontra naredl..kot stranki mi je prodajalka odtipkala 8000 namest 800. še dobr da sem opazla k sem listek podpisvala k res niiikkooolll ne pogledam!

clock-img

21.10.2005, 12:30

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Vprašanje, če ti lahko banka kaj pomaga. Navsezadnje mora kupec dat žegn.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.10.2005, 12:34

clock-img

sa

pencil-img

651

poklici banko in probaj se zmenit da ti zaupajo ime in priimek stranke,da jo lahko naprej kontaktiras..Pa shrani si od Posa listek in ce lahko se duplikat racuna .Upam da bos zrihtala tako da bo ok,lp

clock-img

21.10.2005, 14:21

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

Oj!
Tudi sama delam v trgovini.Žal ne boš mogla nič narediti.Tudi,če si se zatipkala.Zdaj je na strani kiupca.Ali je toliko pošten,da bi prišel nazaj in doplačal, razliko,ali ga pobaraš naslednjič(vendar spravi račun in listek iz pos terinala za dokaz-važno je,da je na obeh listkih isti datum in ura).Ali pa se bo smejal ,ker je dobil blago skoraj zastonj.Žal.
Banka ne more pri tem nič.
Tudi meni se je enkrat to zgodilo in je gospa prišla sama nazaj isti dan.
Sem pa od takrat sama še bolj pazila in raje 5x pogledala.

Lp

Mateja

clock-img

21.10.2005, 15:46

clock-img

Anonimen

Moji tašči se je to zgodilo. Poklicala je kupca, se vljudno opravičila in prosila, če lahko pride nazaj, da popravi napako. Seveda je poštena stranka prišla nazaj in je uredila.

No, drugič pa ni imela take sreče. Stranka se je naredila noro, jo nadrla in ni rešila nič. Ji je pa šla šefica na roko in ni rabila kriti iz svojega denarja.

Želim ti vso srečo, da ti uspe zadevo rešiti pozitivno.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem